Populære sporter
All sport
Vis alt

LSK-talent lånes ut til Ull/Kisa

Nicholas Noreng

Oppdatert 07/03/2019 klokken 12:01 GMT+1

Lars Ranger (19) lånes ut til Ull/Kisa ut sesongen, med en opsjon på at Lillestrøm kan hente spilleren tilbake i sommer.

Lars Ranger

Foto: Other Agency

Foto: Lillestrøm
Lars Ranger har blitt lånt ut til Ull/Kisa ut sesongen. Det bekrefter Lillestrøm på sine hjemmesider.
– Vi har inngått en avtale med Ull/Kisa om utlån for 2019, men med en opsjon på at vi kan hente Ranger tilbake til sommeren. Dette ser vi på som en fin mulighet for Lars til å få spilletid på høyere nivå, og det er i tråd med hvordan LSK ønsker å drive god spillerutvikling. Vi kommer til å følge spent med på hvordan han gjør det i OBOS-ligaen, sier sportssjef Simon Mesfin til klubbens hjemmesider.
19-åringen har enda til gode å spille en kamp for Lillestrøm sitt a-lag, men lånes nå ut til Ull/Kisa for å få erfaring inn mot U20-VM som går av stabelen i sommer. Han var med på U20 landslagssamling i januar.
– Lars har noen herlige egenskaper som vi håper kan foredles til at han blir en viktig spiller for oss i fremtiden. Med utlånet til Ull/Kisa tror vi at han vil ta nye steg. Dessuten vil han også gjøre seg enda mer aktuell for U20-VM senere i sesongen, sier Mesfin til klubbens hjemmesider.
Har du sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame