Scanpix

HamKam må droppe Pedersen-løsning nå

HamKam må droppe Pedersen-løsning nå

10/09/2019 11:37

Siste frist for å registrere nye spillere går ut ved midnatt. HamKams våte drøm om å hente hjem Marcus Pedersen (29) blir ikke noe av – denne sesongen.

– Vi kunne ikke ta oss råd til det så lenge bidragene i 2019-sesongen ville blitt såpass begrenset. Det hadde blitt feil for oss. Selvsagt er det kjedelig å ikke få ham hit nå. Vi har vært opptatt av å hjelpe ham tilbake på banen, og han hadde vært et veldig fint tilskudd for oss, sier Olsen til avisen og forteller at de nå kommer til å se på en mulig løsning for 2020-sesongen.

Pedersen har nylig flyttet hjem til Hamar, etter at det 8. juli ble kjent at han ikke lenger var en del av Strømsgodset-stallen.

– Selv har jeg ikke fått noen begrunnelse ennå, men hvis de har sagt det ikke lar seg løse nå, så gjør det vel ikke det. Jeg skriver ikke under for noen bare for å gjøre det. Kanskje blir det et nytt forsøk på noe i utlandet, og kanskje venter jeg til januar. Vi får bare ta det som det kommer.

Også i Sverige og Danmark går fristen ut ved midnatt.

Midtveis i august sa han følgende til Eurosport:

– Det har vært en del forespørsler, faktisk. Vi er litt forsiktige med hva vi sier med tanke på skade og tid, for når jeg først går til en klubb, vil jeg være klar til å bidra med en gang. Jeg vil ikke signere og bare sitte og glane fra siden, det gidder jeg ikke. Det har vært en del klubber, HamKam inkludert, og mange fra Norge og noe fra utlandet. Men jeg har ikke hatt fokus på det, jeg har hatt fokus på kneet mitt og å være frisk for å gå til ny klubb.

Video - Åpenhjertig og reflektert Marcus Pedersen – se hele intervjuet

15:20