Som 29-åringen selv bekreftet da Eurosport møtte ham til et lengre intervju for noen uker siden, var gamleklubben en reell mulighet. Nå bekrefter sportssjef Espen Olsen til Hamar Arbeiderblad at det fortsatt ser ut til at spissen trenger mer tid før han er helt frisk etter kneskaden, og at de derfor ikke kan bruke penger på det nå.
– Vi kunne ikke ta oss råd til det så lenge bidragene i 2019-sesongen ville blitt såpass begrenset. Det hadde blitt feil for oss. Selvsagt er det kjedelig å ikke få ham hit nå. Vi har vært opptatt av å hjelpe ham tilbake på banen, og han hadde vært et veldig fint tilskudd for oss, sier Olsen til avisen og forteller at de nå kommer til å se på en mulig løsning for 2020-sesongen.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 KLOKKEN 15:00
Les også: Snakker ut om Godset-exiten, rebell-stempelet, klubbvalget og forespørsler fra hele verden
Pedersen har nylig flyttet hjem til Hamar, etter at det 8. juli ble kjent at han ikke lenger var en del av Strømsgodset-stallen.
29-åringen selv sier til HA at han så for seg at spill i HamKam kunne være bra for ham nå.
– Selv har jeg ikke fått noen begrunnelse ennå, men hvis de har sagt det ikke lar seg løse nå, så gjør det vel ikke det. Jeg skriver ikke under for noen bare for å gjøre det. Kanskje blir det et nytt forsøk på noe i utlandet, og kanskje venter jeg til januar. Vi får bare ta det som det kommer.
Også i Sverige og Danmark går fristen ut ved midnatt.
Midtveis i august sa han følgende til Eurosport:
– Det har vært en del forespørsler, faktisk. Vi er litt forsiktige med hva vi sier med tanke på skade og tid, for når jeg først går til en klubb, vil jeg være klar til å bidra med en gang. Jeg vil ikke signere og bare sitte og glane fra siden, det gidder jeg ikke. Det har vært en del klubber, HamKam inkludert, og mange fra Norge og noe fra utlandet. Men jeg har ikke hatt fokus på det, jeg har hatt fokus på kneet mitt og å være frisk for å gå til ny klubb.
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 KLOKKEN 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 KLOKKEN 10:50