Tirsdag informerte Aalesund at de kom til å stenge sine siste treninger før serieåpningen mot Start for å holde kortene tett til brystet. Samtidig opplyste klubben om at dette vil gjelde gjennom hele sesongen for utvalgte serie- og cupkamper.
– Vi har forståelse for ulike syn på denne beslutningen, men vi ønsker ikke å gi motstanderne viktig informasjon som de kan dra nytte av. Laget legger ned et viktig arbeid for å forberede seg til kampene, og vi ønsker på denne måten å være best mulig forberedt uten at motstander kjenner for godt til våre kampplaner, begrunnet sportslig leder i klubben, Bjørn Erik Melland.
OBOS-ligaen
Start henter tilbake lokal spiller
08/04/2021 PÅ 15:00
Sunnmørsposten har også omtalt saken.
Onsdag la divisjonskollega Ull/Kisa ut en melding på sine hjemmesider. De går motsatt vei, og kommer nå til å legge ut sitt laguttak dagen før hver kamp.
– Vi må skape engasjement for å trekke flere folk til Jessheim stadion. Vi håper dette kan bidra til både det, og generell åpenhet i norsk fotball, sier Ull/Kisa-trener Trond Fredriksen, som kommer fra nettopp Ålesund, og var trener der fra april 2015 til desember 2017.
– Vi er så trygge på det vi holder på med selv at vi ikke ser noen grunn til å vente med å gi ut laget. Spillerne får lag og tropp på trening dagen før kamp, og i etterkant av det kommer vi i 2019 til å offentliggjøre dette i våre kanaler, tilføyer han.
Søndag serieåpner de gul/grønne mot Strømmen. Da vil det altså være mulighet å se startoppstillingen et døgn i forkant.
Det vanlige er at laguttakene presenteres en time før avspark.
Sett denne?
OBOS-ligaen
RBK-talent returnerer til gamleklubben
01/10/2020 PÅ 18:07
OBOS-ligaen
Brite skal trene Stjørdals-Blink
01/10/2020 PÅ 10:50