Niklas Castro blir neppe å se i AaFK-drakt i 2018, melder Sunnmørsposten. Kongsvinger-spissen har signert for tangtrøyene fra og med neste sesong, men Aalesund har prøvd å sikre seg ham allerede i sommer.
Men nå ser det ut til at klubben gir opp. Sportssjef Bjørn E. Melland har ikke besvart Eurosport.nos henvendelse mandag kveld, men sier følgende til Sunnmørsposten:
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
28/09/2022 KLOKKEN 19:21
– Per nå ser det vanskelig ut. Kongsvinger krever veldig mye, og vi har tilbudt det vi synes at vi kan, så det ser litt «lost» ut, sier sportslig leder i AaFK.
Heller ikke daglig leder i Kongsvinger, Espen Nystuen, har besvart Eurosport.no henvendelser mandag.
Castro har vist seg som både en målscorer og servitør for Kongsvinger. Forrige sesong ble det tolv mål og åtte assist på 25 kamper, mens så langt denne sesongen er det blitt fire fulltreffere og sju assist på 14 kamper for et Kongsvinger som slet tungt i innledningen på sesongen.
AaFK-trener Lars Bohinen la ikke skjul på hvorfor han signerte Castro.
– Tallene hans fra OBOS-ligaen taler for seg selv. Han har sterke tall i forhold til både scoringer og assists, og besitter kvaliteter vi ikke har per i dag, sa Bohinen til Eurosport.no da overgangen ble kjent.
– Det er en spiller som duger på nivået over oss. Han har scoret bra med mål for en middels OBOS-klubb og er klar for å ta steget opp, fortsatte han.
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
Eliteserien
Friskmelder nøkkelspillere før hovedkampen
16/06/2022 KLOKKEN 18:08