Det skriver klubben på egen hjemmeside. Arendal ligger for øyeblikket på 15. plass i OBOS-ligaen og har kun Fredrikstad under seg på tabellen.
Tørum har vært hovedtrener i Arendal i tre år og tok over ansvaret for A-laget i juni 2014. Da lå klubben i 2. divisjon. Eurosports ekspert på OBOS-ligaen, Roger Risholt, er ikke overrasket over klubbens avgjørelse.
– Arendal hadde en god oppkjøring og så ganske bra ut. De har et veldig godt lag, så jeg er overrasket over at de har gjort det så dårlig. Da skjer det ting på trenersiden, så det er ikke veldig overraskende. Han har vært der i lang tid og hadde en veldig god sesong i fjor hvor de suste gjennom 2. divisjon, sier Risholt.
OBOS-ligaen
OBOS-klubb permitterer samtlige spillere
18/03/2020 PÅ 16:47
Tørum takkes for innsatsen i Arendal.
– Knut har vært en veldig viktig brikke i utviklingen av Arendal Fotball. Han har bidratt til å profesjonalisere hele det sportslige opplegget rundt A-laget og ført klubben opp på et nytt nivå, sier sportslig leder i Arendal Fotball Geir Fone.
– Han var nå inne i en tre-årskontrakt som løper ut etter sesongen. Etter en samlet vurdering har klubben konkludert med at vi ønsker fornyelse på trenersiden. Dette har vi informert Knut om. Med dette som utgangspunkt har partene blitt enige om at det i denne situasjonen er mest hensiktsmessig å avslutte samarbeidet nå, sier sportslig leder i Arendal Fotball, Geir Fone.

Slo ut Start i cupen – nå tar han over Arendal

Mattias Andersson overtar som ny hovedtrener for klubben med virkning fra 13. juni. Han har inntil nå vært trener i Fløy der han har ledet laget til toppen av Norsk Tipping-ligaen. Fløy står i øyeblikket med 24 poeng på ni kamper. Risholt tror 35-åringen som tidligere i år slo ut Start i cupen har en stor trenerkarriere foran seg.
– Jeg kjenner han og har spilt mot han. Han har gjort en fantastisk jobb til. Det er et veldig spennende trenernavn. Han virker utrolig dyktig og får skryt fra samtlige på Sørlandet. Han har spilt fotball på et høyt nivå, er sulten og dedikert. Han tør å si ting høyt og vil bli Eliteserie-trener. Det er frisk satset, mener Risholt.
Andersson og Arendal er enige om en kontrakt som strekker seg ut 2019-sesongen.
Den nye trenerens første oppgave blir å lede laget hjemme mot serieleder Bodø/Glimt fra lørdag 15.00. Den kampen kan du se på Eurosport Player.
OBOS-ligaen
Mislyktes med opprykket – nå termineres kontrakten ett år før tiden
18/12/2018 PÅ 20:48
OBOS-ligaen
Glad han slipper å møte Eliteserie-veteranen: – Vet han er vond å spille mot
02/12/2018 PÅ 19:43