AaFK har bestemt seg for å avslutte kontrakten til treneren. Det bekrefter klubben i en pressemelding.
Aalesund skriver at de er i en prosess med å avvikle arbeidsforholdet. De har likevel et ønske om å beholde han i klubben.
– Vi har startet en prosess for å avvikle arbeidsforholdet til Trond Fredriksen som hovedtrener. Vi ønsker å beholde ham i klubben i en annen funksjon, sier styreleder i AaFK, Jan Petter Hagen.
OBOS-ligaen
OBOS-klubb permitterer samtlige spillere
18/03/2020 PÅ 16:47
Klubben sier de ser behov for å gjøre endringer, og at de må se lenger frem enn ett år. Fredriksen hadde kontrakt som hovedtrener ut 2018.
– Med den kompetansen og erfaringen han besitter, så er Trond Fredriksen en ressurs som vi ønsker å beholde, men som sagt i en annen rolle i klubben, sier klubbdirektør og daglig leder i AaFK, Geir S. Vik.
Det var Sunnmørsposten som omtalte saken først.
Trond Fredriksen har ikke besvart henvendelsene fra Eurosport.no tirsdag ettermiddag.
(saken fortsetter under)

Forsøkte å hente hjelp tidligere i sesongen

Klubben rykket direkte ned sammen med Viking og skal spille i OBOS-ligaen i 2018.
Aalesund-treneren var langt nede, men innrømmet at han ikke hadde noen planer om å gi seg etter at det ble et faktum.
– Akkurat nå er jeg bare trist, lei meg. At det skal ende som det ender. Trist at det skal skje. Men livet går videre. Det blir mandag i morgen også, sa en gråtkvalt Fredriksen til Eurosport etter Strømsgodset-kampen.
– Ja, jeg har ikke planer om å gi meg. Heller ikke nå. Nå gjelder det å sørge for at veien tilbake blir så kort som mulig, sa han.
Som Eurosport.no tidligere har skrevet om, forsøkte Aalesund-ledelsen å hente inn Tom Nordlie som en redningsmann til sesongens siste kamper, men trenerveteranen skal ha takket nei.
– Prosessene i klubben har jeg ikke lyst til å kommentere i det hele tatt. Vi evaluerer fortløpende det vi jobber med, sa daglig leder i Aalesund, Geir S. Vik, til Eurosport.no da.
Les også: Lanserer Bohinen som trener i OBOS-ligaen
OBOS-ligaen
Mislyktes med opprykket – nå termineres kontrakten ett år før tiden
18/12/2018 PÅ 20:48
OBOS-ligaen
Glad han slipper å møte Eliteserie-veteranen: – Vet han er vond å spille mot
02/12/2018 PÅ 19:43