Populære sporter
All sport
Vis alt

Slik «lurte» han landslagskameratene til MLS og USA: – Flere som åpnet øynene

Marte Nyløkken Helseth

Oppdatert 23/03/2018 klokken 21:57 GMT+1

Ola Kamara synes det er positivt at flere nordmenn fortsetter fotballkarrierene sine i USA og tror han har påvirket ved å snakke opp Major League Soccer.

kamara

Foto: Scanpix

SANDVIKA (Eurosport.no):
– De følger med. Jeg er veldig fornøyd med den kommunikasjonen vi har opprettet med landslagsledelsen. Det begynner jo å bli en del nordmenn i MLS nå. Perry var der og så New York-kampen. Det er nok mer spennende nå som vi er flere nordmenn, svarer Ola Kamara når han får spørsmål fra Eursport.no om han føler landslagsledelsen følger godt nok med på han i USA.

Reklamerte for MLS

Den 28 år gamle nordmannen har hatt Major League Soccer som sin hjemlige liga siden 2016. I løpet av vinteren har to nye nordmenn valgt å fortsette fotballkarrierene i USA i form av Jørgen Skjelvik som gikk til LA Galaxy og Jo Inge Berget som gikk til New York City FC etter tre år i svenske Malmö.
Med et glimt i øyet legger Kamara til hvorfor han tror flere nordmenn har tatt turen over dammen for å spille fotball.
– Jeg kom på samlingen sist og snakket veldig positivt om USA. Da tror jeg det var flere som åpnet øynene for at man kan dra til USA og synes det er litt spennende. Jeg må bare bekrefte at det er en veldg kul liga å spille i, sier han.

Vil lære av Zlatan

Fredag ble det også klart at Zlatan Ibrahimović går til LA Galaxy og blir lagkamerat med Kamara. Noe nordmannen som scoret tre mål for Norge i 4-1-seieren mot Australia samme sag satte prise på.
– Det blir to løver nå. Det er kult. Zlatan er verdens beste spiss, jeg vil gjerne lære av han, sa han til TV 2 etter kampen da overgangen var bekreftet.
Kamara har haddde et opphold på landslaget fra 2014 og frem til forrige landslagssamling i 2017. Da, som nå, ble han hentet inn som erstatter etter at flere spillere meldte frafall til landslagssamlingen. Etter å ha bøttet inn med mål i MLS og selv sagt klart ifra om at han fortjener en plass på landslaget er han nå fornøyd med den dialogen han har med landslagsledelsen. Og Lars Lagerbäck meldte etter kampen mot Australia at han vil fortsette å følge med på 28-åringen.
– Fortsetter han som dette, jeg liker jo ikke å love, men da kan jeg love at han er med i troppen, sa han etter kampen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Relatert
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame