Junker tilbake med scoring etter feiden – Berg ute med skade

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 27/02/2021 klokken 13:31 GMT+1

Kasper Junker var tilbake i startelleveren etter bråket, og brukte om lag et kvarter på å score sitt første mål for året i treningskampen mot Marbella.

Kasper Junker

Det ble mye diskusjon rundt den regjerende seriemesterens avgjørelse om å reise til spanske Marbella for en tre uker lang treningsleir.
Med nei til treningskamper her hjemme, spiller de andre lagene internkamper på norsk jord, mens Glimt lørdag kunne få en referanse på hvor de står mot spansk motstand.
Til kampen måtte de klare seg uten midtbanedirigent Patrick Berg, som ifølge Avisa Nordland er ute med skade.
– Jeg har hatt en kjenning i lysken en periode nå. Vi har tatt MR-bilder og disse viser at det ikke skal dreie seg om noe alvorlig, sier han til avisen.
Men tilbake på laget var fjorårets toppscorer Kasper Junker.
Glimts danske superspiss uttrykte sterk misnøye etter at klubben trakk seg fra forhandlingene med tyrkiske Kayserispor, i tillegg til å ha avslått et bud fra italienske Crotone. Siden Junker returnerte til Bodø tidligere denne vinteren, har dansken stort sett trent alene på styrkerommet – med unntak av noen få økter med laget den siste uken.
Det har gått en drøy uke siden Eurosport kunne melde om at tonen mellom Bodø/Glimt og Kasper Junker er bedret, etter den turbulente vinteren partene har lagt bak seg.
Og Junker brukte ikke mange minuttene på å vise at han er fast bestemt på nettsus også i år.
Etter først å ha bommet på en stor sjanse da han satte ballen utenfor fra kort hold, var det selvfølgelig dansken som scoret etter stort press fra Glimt.
Marbella utlignet etter en corner før pause, før Junker også fikk en scoring annullert for offside.
Etter hvilen tok nysigneringen Erik Botheim plassen til Junker som spiss, og det var Marbella som tok ledelsen, før Ulrik Saltnes headet inn 2-2 på en fin målgivende fra Sebastian Tounekti.