Stemningen har ikke vært topp mellom partene siden Glimt avslo bud fra italienske Crotone og trakk seg fra forhandlinger med tyrkiske Kayserispor i vinter.
Men torsdag var Kasper Junker tilbake på treningsfeltet med lagkameratene.
Eliteserien
Ekspertenes dom: Dette er Eliteseriens mest verdifulle spillere
36 MINUTTER SIDEN
– Det er veldig positivt at Kasper er tilbake på feltet. Han har trent alternativt på styrkerommet, men hadde sin først trening på feltet torsdag. Han trenger fortsatt litt tid på feltet før han er klar. Det blir viktig for ham, sier Glimt-trener Kjetil Knutsen til Eurosport.no.

– Veldig mye feilkommunikasjon

Av den grunn var dansken ikke med da Glimt tapte 0-2 for Brann i en treningskamp fredag.
– Hvordan har dere løst den floken som har oppstått?
– Man har pratet sammen og det har roet seg betraktelig fra både klubb og spillers side. Vi er to parter som ser fremover nå, sier Knutsen.
– Det har vært veldig mange involverte. Det er mye som blir sagt fra de ulike ståstedene i saken. Vi er enige om at det har vært veldig mye feilkommunikasjon. Og sånn blir det jo veldig ofte, fortsetter Glimt-treneren.

Møtevirksomhet

Mot slutten av forrige uke møtte Junker og hans agent, Christian Bysted, styreleder Inge Henning Andersen, daglig leder Frode Thomassen og Tord Kolstad i Bodø/Glimt, skrev Avisa Nordland.
Det som ble diskutert der førte ikke til at Glimt og Junker kom nærmere hverandre, ifølge avisen.
En uke senere er det bedre stemning.
– Vi skal holde et profesjonelt forhold. Ellers blir det bare tapere. Det er det som ligger foran oss som er interessant, sier Glimt-treneren.
Saken fortsetter under videoen.

Se høydepunktene: VIF-unggutt viste seg frem mot Strømsgodset

– Nå går vi i riktig retning

Dermed er det mulig at vi får se Junker i Glimt-drakt også i 2021. I fjor ble han toppscorer i Eliteserien med 27 mål på 25 kamper.
– Nå går vi i riktig retning. Alle spillere i klubben er Glimt-spillere helt til noe annet skjer, sier Knutsen.
– Akkurat nå er det ingen bud inne på Kasper. Ingen som er interessante i hvert fall. Hva som skjer i morgen, er det ingen som vet. Det som skjer, det skjer, avslutter han.
Eliteserien
Ikke imponert over Vikings Ofkir-interesse: – Knapt et bud i det hele tatt
39 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
Frykter ikke spiss-konkurranse: – Vi fungerer bra sammen
21 TIMER SIDEN