• Følg Deadline Day-sendingen på discovery+, Eurosport Norge og Eurosport.no tirsdag fra 19.00
Deadline Day nærmer seg med stormskritt. Spørsmålet er om vi får den berømte snøballen til å rulle på overgangsvinduets siste dag.
Selger Godset Johan Hove til Italia? Henter de da Mathias Rasmussen fra fryseboksen Brann? Hva skal Brann gjøre da?
Disse svarene og mange flere får vi på tirsdagskvelden.

Jeg mener det er flere sportslige ledere som bør ha telefonen på denne dagen og disse klubbene bør helst gjøre noe i jakten på bedre tabellplasseringer:

Brann
Kaosklubb nummer én denne sesongen sier at de er ferdighandlet, men det er jeg ikke så sikker på. Skal vi tippe at Jimmi Nagel Jacobsen finner plass til en dansk midtbanespiller som erstatter til Mathias Rasmussen, som kan forsvinne? Ronnie Schwartz er iskald i Charlton, riktignok noen kilo for mye, men lar Jimmi seg uansett friste?

Bodø/Glimt
Glimt skal inn i Europa, det betyr at Bjørkan og kompani kommer til å hente flere spillere. Fredrik Haugen har vært ryktet inn, men spørsmålet er om det ikke kommer inn tyngre skyts nå når millionene renner inn. Uansett kommer det inn flere spillere her og midtbanen må prioriteres. De drømmer nok også om å finne en venstreback slik at de kan la Bjørkan gå med god samvittighet.

FK Haugesund
FKH har hentet Søderlund og solgt Wadji. De har solgt Pallesen og hentet Bærtelsen. Leite ut og Naustdal inn. Så er spørsmålet om dette er en oppgradering. Jeg er usikker. Henter de en venstreback? Stølås er fortsatt ikke tilbake på sitt toppnivå. Forsterker de midtbanen ytterligere?

Kristiansund BK
KBK pleier ikke å stå for de store bombene disse dagene, men kanskje skal Skarsem erstattes?
Joacims blogg
Vurderer de beste Bosman-spillerne: – Et under at han ikke er i utlandet
23/11/2021 KLOKKEN 15:49
  • Følg Deadline Day-sendingen på discovery+ Eurosport Norge og Eurosport.no tirsdag fra 19.00
Lillestrøm
LSK har allerede hentet inn en stopper, nå mangler bare spissen og erstatteren til Kent Håvard Eriksen. Får vi inn en ung angrepsspiller på tirsdag? Jeg tror Simon Mesfin plukker frem en ordentlig overgangsbombe.

Mjøndalen
MIF har sagt at Solholm Johansen ikke skal erstattes, men klarer de å stå imot når agentene ringer ned klubben på tirsdagskvelden samtidig som Vegard Hansen tar en kikk på tabellsituasjonen? Jeg er ikke sikker at siste ord er sagt på Consto.

Molde
Molde leker ikke. Mannsverk og Linnes er to ekstremt solide signeringer i Eliteserien. I tillegg har de gamblet med Zekhnini. Men klubben har også mistet noen solide brikker og jeg blir ikke overrasket hvis Ole Erik Stavrum åpner lommeboka på overgangsvinduets siste dag. Ser de langsiktig og henter ytterligere en angrepsspiller med tanke på at Ohi forsvinner etter sesongen.

Odd
Det ryktes om Sander Svendsen og Emil Jonassen. Odd byr sjelden opp til de store bombene, men at de må ha inn en kant i dette vinduet er krystallklart. En stopper bør også vurderes hvis Hagen ikke kommer på beina.
Klarer Thomas Skilbred, den nye logistikkansvarlige, å levere bedre på overgangsfronten enn hva som er gjort tidligere? Mulighetene er gode, for å si det mildt.
Sett denne?

Horneland svarer eksperten: – Du vet ikke hva du snakker omRosenborg
RBK har levert et vindu langt over av hva jeg hadde forventet og inntil onsdag trodde jeg de var ferdighandlet. Men kan Hoffs skade ha gjort at Dorsin har døren på gløtt for en indreløper? Eller tenker han 2022 og henter inn en spillende stopper allerede nå?

Sandefjord
Sandefjord er umulig å lese. Flere spillere på utgående som har vært gode denne våren og kan forsvinne. Spørsmålet er om Sandefjord vil erstatte dem i dette vinduet. Jeg tror ikke det. Skal noe inn bør det være en venstrebent venstreback.

Sarpsborg 08
Sitter Thomas Berntsen på en finere italiensk restaurant på Grünerløkka på tirsdagskvelden eller skal Sarpsborg ha inn ytterligere noen spillere? Jeg tror klubben har stengt for vinduet, men utelukker ikke at en høyreback kommer inn. Berntsen kan dette med overganger, her kan alt skje.

Stabæk
Stabæk har allerede forsterket en del, men begynner bli sementert i bunnstriden. Gjør Bjarmann noe den siste dagen? Av erfaring mistenker jeg at de bestiller inn pizza på Nadderud og holder det gående til langt ut på kvelden. Med et monstersalg av Nusa finnes det også nok av kapital til å gjøre noe. Kommer det inn ytterligere en offensiv spiller? I tillegg må venstrebacken erstattes etter Wernerssons skade.

Strømsgodset
Godset har allerede solgt Mawa, samtidig som Hove og Mickelson ryktes bort. Den syltynne stallen bør forsterkes og den nylig gjenoppståtte Jostein Flo må på jobb. Her kan det med god samvittighet hentes i alle ledd og bygge et Godset med tanke på 2022. Det er ikke hverdagskost at dem kan se fremover allerede på dette tidspunktet i sesongen.

Tromsø
Panikken begynner å bre seg hos TIL og det ønskes og trengs spillere i stort sett hver lagdel til å forsterke den tyne stallen. De har prøvd på flere OBOS-spillere denne sesongen, legger de inn noen ekstra kroner på Oscar Aga nå? Får Lars Petter Andresen napp på tirsdag? Selges Totland?

Viking
Stavanger-klubben har vært aktive på markedet. Inn med Brekalo og ut med Hove på stopperplass. Så forbereder man et salg på Joe Bell, kan det komme på tirsdag? Erstatteren er allerede på plass i Gianni Stensness. Den evige keeperjakten fortsetter, kanskje trekker Erik Nevland opp en kanin fra hatten frem mot midnatt.

Vålerenga
Oslo-klubben har gått på veggen dette vinduet. Det tok noen måneder før de brøt med sin overgangsstrategi. De har prøvd utallige spillere, alt fra Pierre Bengtsson, Adrian Pereira, Wadji, Totland med flere uten å komme i mål. Til slutt har det blitt noen leiesoldater samt en venstreback som nærmer seg 30 og ikke er en oppgradering kontra Adekugbe. Jørgen Ingebrigsten må overgå seg selv. Bør se etter spillere i samtlige lagdeler og her kan det skje ting på tirsdag.
Sett denne?

Se høydepunktene: Koné senket Sandefjord – scoret fire(!) mål på én omgang

Joacims blogg
Karakter på spillerne: Han begynner snart å nærme seg landslagstroppen
27/10/2021 KLOKKEN 12:11
Joacims blogg
En «no-brainer» – men nå må de legge vekk Eggen-sammenligningen
20/09/2021 KLOKKEN 18:00