Etter at Pep Guardiola og Manchester City tok sin 18. strake seier og økte ledelsen på toppen av tabellen til 15 poeng, benyttet José Mourinho anledningen til å skylde på manglende overgangsmidler som én av årsakene til den manglende spenningen i Premier League denne sesongen.
Det til tross for at Manchester United-manageren selv har brukt nærmere tre milliarder kroner siden han tok over på Old Trafford for halvannet år siden.
Utspillet skapte store reaksjoner – og en av dem som har ytret seg er Liverpool-legende og Sky Sports-ekspert Jamie Carragher.
Eliteserien
Tok av da han scoret sitt andre og sikret seieren på overtid
2 MINUTTER SIDEN

– Hadde Guardiola trent Manchester United, hadde de vunnet Premier League

«Det er en feil i Mourinhos argument om at forskjellen mellom City og United handler om penger» åpner han sitt innlegg i Telegraph med.
– Hadde Guardiola trent Manchester United, hadde de vunnet Premier League, fortsetter 39-åringen.
Carragher mener nemlig at det handler om langt mer enn det økonomiske – først og fremst egenskapene til klubbenes managere.
– Spol tilbake til sesongstarten og gå gjennom lagene spiller for spiller. Hvilket lag ville man si var bedre?
Og fortsetter:
– United knuste overgangsrekorden med signeringen av Pogba, så gjorde de Lukaku til den dyreste Premier League-spilleren. Hvilken engelsk klubb sendte ut de sterkeste signalene?

Solgte unna fremtidige storstjerner

Carragher mener Mourinho ikke ville klart å gjøre det Guardiola har gjort med City, begrunnet med blant annet portugiserens mislykkede forsøk på å få det beste ut av spillermaterialet han har tilgjengelig.
– Hvis Mourinho trente City, ville de ikke spilt den type fotball vi ser i dag. Et bevis på det er ligaens kanskje beste spiller for øyeblikket, Kevin de Bruyne, som Mourinho ikke ga sjansen og solgte i Chelsea.
Et annet eksempel er Mohamed Salah, som nå er toppscorer i Premier League for Liverpool. Dette er med på å bevise managernes ulike perspektiver, hevder Carragher.
– Mens Guardiola leverer på kort sikt samtidig som han har et øye på fremtidig utvikling, bryr Mourinho seg kun om det som skjer her og nå. Spillere med potensiale til å bli verdensklasse om to-tre år ser ikke ut til å interessere ham, og de forsvinner som regel kjapt – til glede for deres neste arbeidsgiver.
Fotball
Fagermo om kollapsen: – Veldig spesielt
4 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
Magiske minutter senket Vålerenga – utrolig bom hindret bortepoeng
9 MINUTTER SIDEN