Populære sporter
All sport
Vis alt

Glimts stjerner glitret i storseier: – Nydelig fotball

Joakim Opphus

Oppdatert 14/04/2024 klokken 21:24 GMT+2

Bodø/Glimts plettfrie sesongstart fortsetter. Søndag var det Lillestrøm som ble offer for Kjetil Knutsens stjernegalleri.

Bodø/Glimt jubler etter 4-0-scoringen mot Lillestrøm

Foto: NTB

Lillestrøm - Bodø/Glimt 0-5 (0-1)
Nino Zugelj, Albert Grønbæk, Patrick Berg, Håkon Evjen og Kasper Høgh sto alle for hver sin scoring i 5-0-seieren over Lillestrøm.
– Det er helt rått av Bodø/Glimt. Det er en perfekt utført andre omgang. Det er sjelden man ser et lag levere en så god omgang, sa TV 2s kommentator Simen Stamsø Møller.
Etter dagens seier er det også slik at samtlige av klubbens mål denne sesongen har kommet fra åtte forskjellige spillere. Ulrik Saltnes (mot Viking) og Fredrik Bjørkan og August Mikkelsen (mot Fredrikstad) er de andre målscorerne.
Bodø/Glimt topper nå tabellen med ni poeng og ett mål bedre målforskjell enn Molde.

Berg-rakett

Slovenske Zugelj startet ballet ettet ti minutter etter å ha blitt sendt flott igjennom av Jostein Gundersen.
Resten av målene kom i andre omgang. Først var det Berg som banke inn et langskudd fra drøye 35 meter.
– Hver sesong så varter han opp med noen vanvittige scoringer. Det er jo 35 meter og synger bort i hjørnet. For et tilslag, for et treff! Det var et spesielt øyeblikk, kommenterte Stamsø Møller.
Noen få minutter senere var det Grønbæk sin tur og vise seg frem. Dansken fikk med seg ballen på flott vis før han plasserte ballen i det lengste hjørnet.

Høghs første

Evjen satte inn 4-0 etter en perfekt kontring.
– Det er en mønsterkontring. Nå har de scoret på mange forskjellige måter. Det er lekent, det er effektivt og det er nydelig fotball av Bodø/Glimt, sa Stamsø Møller.
Innbytter Kasper Høgh fastsatte resultatet til 5-0 etter å pirket inn ballen på bakre stolpe etter et innlegg fra Evjen.
Høgh sin scoring var hans første for de gulkledde.
Neste uke er det gullrival Molde som venter hjemme på Aspmyra for Glimt. Lillestrøm møter Sandefjord borte i neste kamp.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame