Populære sporter
All sport
Vis alt

Vender tilbake til gamleklubben: – Spillerne har himlet med øyene

Jørgen Ryggvik Karlsen

Oppdatert 06/09/2023 klokken 16:22 GMT+2

Mathis Bolly (32) vender tilbake til Lillestrøm.

Mathis Bolly.

Foto: NTB

– Jeg er veldig glad for å være tilbake. Kroppen føles bedre og bedre, og jeg håper å kunne bidra utover høsten. Kurven peker oppover, jeg har fått trent bra nå - og er topp motivert, sier Bolly til klubbens hjemmeside.
Bolly, som spilte VM i 2014 for Elfenbenskysten, har trent med Lillestrøm de siste ukene og 32-åringen har signert en kontakt med årets tapende cupfinalist ut sesongen.
– Han har vist på trening at han fortsatt har sitt høye toppnivå inne. Noe av det han har gjort har vært så bra at spillerne har himlet med øynene, sier LSK-trener Eirik Bakke.
– Dessuten er han en god rollemodell for de yngre spillerne. Mathis har spilt i VM, han har scoret mot Bayern Mûnchen og han vet hva som skal til for å bli en toppspiller, fortsetter han.
Den raske angriperen kom til Lillestrøm som 17-åring og spilte 60 kamper før han ble solgt til tyske Fortuna Düsseldorf. Senere har 32-åringen både vært innom tyske Greuther Fürth, Molde og Stabæk. Bolly har vært klubbløs siden kontrakten med Molde gikk ut etter fjorårets sesong.
– Mathis har rukket å vise fram den X-faktoren vi alle vet at han har, ikke minst i form av sin ekstreme hurtighet, og han blir et bra supplement til troppen vår resten av sesongen, sier sportssjef i Lillestrøm, Simon Mesfin.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame