Populære sporter
All sport
Vis alt

Lillestrøms dyreste salg noen sinne i boks – selger storspiller til Tsjekkia

Lisa Amdam Tetlie

Oppdatert 06/01/2023 klokken 22:17 GMT+1

Etter rykter de siste dagene, har Lillestrøm nå bekreftet salget av 22-åringen Igoh Ogbu.

Igoh Ogbu.

Foto: NTB

– Igoh blir et historisk salg for LSK, som tidenes dyreste salg for LSK. Men også det dyreste midtstopper-salget ut av Norge i nyere tid. Vi er takknemlige for jobben Igoh har lagt ned for klubben. Samtidig så viser LSK at man har et trener- og støtteapparat og en spillergruppe, som er unike på å utvikle spillere til å realisere sitt potensiale. Vi ønsker Igoh lykke til videre ut i Europa, hvem vet - kanskje vi møtes der ute i løpet av 2023, skriver Lillestrøm på sine nettsider.
Klubben bekrefter storsalget på sine nettsider fredag kveld.
– Lillestrøm har vært en så stor del av livet mitt, og jeg vet hvor mye jeg kommer til å savne det. Støtten fra Kanarifansen har vært fantastisk og inspirerende, og det er noe jeg kommer til å verne om resten av livet. Det har vært et absolutt privilegium å representere LSK, og jeg har elsket hvert minutt av å spille for de beste supporterne i verden, sier Ogbu til hjemmesiden.
Forsvarsspilleren reiser til den tsjekkiske klubben etter flere år i norsk toppfotball. Nigerianeren kom til Lillestrøm i 2021 etter opphold i blant annet Rosenborg og Sogndal.
22-åringen har under sin tid i kanarigult registrert seks mål på 28 kamper. Nå venter nye utfordringer med ny klubb.
(©NTB/Eurosport)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame