Populære sporter
All sport
Vis alt

Eliteserielagene selger godt med billetter: – Blir fullt

Noah Waag

Oppdatert 09/04/2023 klokken 12:43 GMT+2

Flere av eliteserielagene viste til godt med solgte billetter allerede fredag. I Trondheim meldes det om at Øvre Øst vil bli fullsatt på åpningsdagen.

RBK-fansen

Foto: NTB

Flere eliteserielag virker å være svært fornøyde med at det blir solgt godt med billetter. Mange steder vises det til god kok på billett-fronten flere dager før kamp.
Blant lagene som kan vise til flest solgte billetter er Rosenborg. Klubben kunne lørdag formiddag skilte med over 11 000 solgte billetter.

Store ambisjoner i Trondheim

Allerede nå er det tydelig at Øvre Øst blir et populært felt på Lerkendal i år igjen.
– Så langt har vi solgt over 2 000 billetter på Øvre Øst, så der vil det bli fullsatt på mandag, sier publikumsansvarlig i Rosenborg, Pernille Grut Sørlie, til Discovery.
Grut Sørlie melder også om at de alltid ønsker flest mulig på kamp og at i år ikke er noe unntak.
– Vi har alltid store ambisjoner her i Rosenborg om å få folk på kamp. Vi har allerede solgt over 11 000 billetter og regner også med at det vil bli solgt flere. I tillegg til mange solgte billetter på forhånd kommer det alltid folk som kjøper billetter på kampdagene.
I fjor hadde Rosenborg et snitt på 13 000 solgte billetter per hjemmekamp. I år er målet å øke enda mer fra i fjor.
– Vi har et mål om å snitte på 15 000 solgte billetter i år. Vi har også solgt over 7 000 sesongkort, noe som lover godt, avslutter Grut Sørlie.
picture

Lerkendal

Foto: NTB

– Det blir mye folk på Brann stadion

I Brann ser det i likhet med hos Rosenborg ut som at det blir mange på kamp da startskuddet går for Eliteserien 2023 mandag.
Leder for Branns supportergruppe «Bataljonen», Erlend Vågane, sier til Discovery at de også er optimistiske for seriestarten på Brann stadion.
– Det blir mye folk på stadion på mandag, sier Vågane til Discovery.
Brann meldte lørdag at det i likhet med Rosenborg er solgt over 11 000 billetter. Vågane mener det kan og vil bli flere solgte før dommeren blåser i gang kampen.
– Vi håper at vi runder 15 000 solgte billetter, sier han.
Kapasiteten på Brann stadion er 16 750, noe som betyr at bergenserne ikke er langt unna å fylle stadionet dersom ting går slik Vågane tror.
Supporterlederen sier at de har sett en endring de siste årene med hvor på stadion folk ønsker å kjøpe billett.
– Før så vi at langsidene var der billettene solgte best. Nå ser vi at kortsidene har blitt veldig populære, noe som er svært gledelig for stemningen på stadion, sier han avslutningsvis til Discovery.
Rosenborg serieåpner hjemme mot Viking, mens Brann spiller sin åpningskamp hjemme mot Haugesund.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame