Populære sporter
All sport
Vis alt

Usikker skadesituasjon for Molde-kapteinen

Oscar Korsnes

Publisert 23/06/2022 klokken 13:12 GMT+2

Det ble et kort innhopp for Molde-kaptein Magnus Wolf Eikrem i cupkampen mot Brattvåg onsdag. Det er uvisst hvor lenge kapteinen er ute.

Magnus Wolff Eikrem, Erling Moe

Foto: NTB

For allerede fem minutter etter at Magnus Wolff Eikrem ble byttet inn i cupkampen mot Brattvåg onsdag måtte 31-åringen kaste inn håndkleet med det som så ut som en strekk i låret.
Torsdag formiddag er Molde-trener Erling Moe fortsatt usikker på hvor alvorlig skaden er.
– Jeg vet ikke noe mer enn i går. Vi skal ta noen bilder av det senere i dag, men jeg tror ikke det er veldig alvorlig, sier Moe til Discovery.
Moe sa dette til Romsdals Budstikke om Eikrem-skaden etter kampen mot Brattvåg onsdag:
– Jeg blir irritert på meg selv for at jeg må sette ham innpå, sånn er det. Vi hadde ikke tenkt å gi Magnus spilletid i dag, men jeg følte at jeg trengte ham for å få avgjort kampen mot slutten. Til sjuende og sist er det mitt ansvar hvordan vi presterer. I dag var det ikke godt nok, og derfor valgte jeg å bruke Magnus selv om han skulle hvile. Hvis vi hadde levert en bedre prestasjon, ville ikke dette vært nødvendig, sa treneren til Romsdals Budstikke.
Hovedpersonen selv var også ordknapp om skaden.
– Jeg har ikke noe å si nå, for jeg vet ikke noe. Jeg orker ikke å kommentere det før vi vet mer, sa Eikrem til Romsdals Budstikke etter kampenslutt.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame