Populære sporter
All sport
Vis alt

RBK gir fra seg talent: – Trenger å spille kamper

Martin Langeveld

Oppdatert 05/03/2022 klokken 16:34 GMT+1

Filip Brattbakk (21) går fra Rosenborg til klubben han var på lån for i 2020.

Filip Brattbakk

Foto: NTB

Rosenborg og Raufoss er enige om en overgang for 21 år gamle Filip Brattbakk. Det skriver Rosenborg på sine hjemmesider.
Discovery erfarer at Brattbakk går gratis til OBOS-klubben med en kontrakt ut 2023. Sportssjef Mikael Dorsin forklarer overgangen med at trønderen trenger å spille kamper hver helg på riktig nivå for å få rett utvikling.
– Akkurat nå er sjansen for det større i Raufoss. Han har tidligere vært på utlån til både Raufoss og Ranheim, og det kjennes mest riktig at det er permanent nå. Så kan han fokusere hundre prosent på å få stabilitet og ta en plass i laget, sier Dorsin til klubbens nettside og legger til:
– Men vi kommer uansett - som vi gjør med alle egenproduserte spillere - å følge nøye med på utviklingen hans fremover. Vi ønsker han lykke til i ny klubb.
Brattbakk var på lån i Raufoss i 2020 og spilte da 16 kamper og scoret fem mål for totningene. I 2021-sesongen var han utlånt til Ranheim og noterte seg også da for fem mål. Nå gjøres overgangen permanent.
Filip Brattbakk er sønn av Rosenborg-legende Harald Martin Brattbakk og står bokført med tre kamper for Norges U-17-landslag.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame