– Nei, absolutt ikke.
Det svarer sportssjef i HamKam, Espen Olsen, på spørsmål fra Discovery om det er panikk i klubben etter at de fikk en leksjon av Molde på Aker Stadion. 5-0 endte det, og de grønne var langt unna noe som helst.
Eliteserien
Eksperten i ekstase over Eliteserie-lag: – Makan til elektrisk!
20 TIMER SIDEN
– Jeg tror publikum og journalister legger mer i treningskamper enn vi trenere og spillere gjør, ler Olsen og fortsetter:
– Vi reiste dit for å trene, ikke for å «hente tre poeng», så det er bare å erkjenne at HamKam ligger på et annet nivå enn Molde, forteller sportssjefen.
Noen varsellamper må vel ha lyst etter kampen?
– Det var en utrolig nyttig kamp for oss og det er godt vi får en «wake-up call», ja. Det kreves mye av oss på det øverste nivået, sier han.
Saken fortsetter under videoen.

HamKam med storeslem på Fotballfesten: – Vi har gjort mye riktig

På spillerjakt

– Vi er ute etter en til to spillere, men det hadde vi vært om vi hadde slått Molde også. Vi har stor tro på troppen vår, forteller Olsen.
Sportssjefen har ikke lyst til å kommentere hvilke posisjoner HamKam er på utkikk etter spillere i, men han kan imidlertid melde om en nærmest skadefri tropp.
– Hasan Kuruçay har fått operert en liten bruskskade og er tilbake om en ukes tid. Kristian Eriksen har vært syk, men skal være tilbake over helgen. Da skal vi være fulltallige, opplyser Olsen..
Det lover godt inn mot den kommende sesongen. Snart venter mer Eliteserie-motstand når treningskampene kommer på løpende bånd.
– Nå har vi fått kjent litt på nivået som er. Vi prøvde å presse Molde høyt og ikke tenke på resultatet. Vi tar med oss lærdom fra den kampen også får vi se hvilket nivå vi må opp på inn mot Vålerenga, Strømsgodset og Tromsø, sier han.
Olsen forventer knallhard kamp om tilværelsen i det beste selskap.
– Målet er å holde oss oppe. Vi kommer til å sloss med fem-seks andre lag om å berge plassen. Det blir interessant å se hvordan vi måler oss med de beste, avslutter han.
HamKam åpner hjemme mot Lillestrøm på Briskeby lørdag 2. april klokken 16:00.
Sett denne?

Knalltøff start for Rekdal: Slik spilles de første Eliteserie-rundene

Eliteserien
Flere profiler forsvinner: Dette er sommerens overganger så langt
20 TIMER SIDEN
Eliteserien
Travle dager for Eliteserie-klubb: – De er i en ugunstig situasjon
I GÅR PÅ 06:54