Populære sporter
All sport
Vis alt

Nikolas Walstad klar for Haugesund: – Et steg opp

Kenneth Hedstrøm Larsen

Oppdatert 14/02/2022 klokken 15:56 GMT+1

25-åringen blir ikke med Mjøndalen ned i OBOS-ligaen, men har heller signert fireårskontrakt med Haugesund.

Nikolas Walstad, Foto: FK Haugesund

Foto: Other Agency

Det bekrefter Haugesund på egne hjemmesider mandag ettermiddag.
– For meg er FK Haugesund et steg opp som fotballspiller. Dette er en solid klubb hvor det er gode muligheter for å utvikle seg. Dessuten blir det interessant å flytte vekk fra vante omgivelser. Sist jeg var i Haugesund var jeg med å tape 0-7 og ble dessuten byttet ut ved pause så jeg håper på en bedre start nå, sier Walstad til klubbens hjemmeside.
– Nikolas tilfører oss både fart og et godt venstrebein og er en duellsterk spiller som vi tror vil passe godt inn i måten vi ønsker å spille fotball på. Han bidrar også til en mer balansert alderssammensetning i troppen. Vi er veldig tilfredse med å kunne ønske han velkommen til Haugesund og tror han bare vil fortsette den fine utviklingen han har hatt som spiller hos oss, sier sportslig leder i Haugesund Eirik Opedal.
Dette er ikke første gangen Haugesund henter en spiller fra Mjøndalen. Før forrige sesong gikk Sondre Liseth samme vei.
– Vi hentet ham gratis fra Ull/Kisa og han har hatt en veldig fin utvikling hos oss. Nikolas er en tøffing som er vond å spille mot – han er sterk, rask og god én mot én. At han nå får muligheten til å gå til en klubb på et høyere nivå er morsomt for ham og en fjær i hatten for oss, sier MIF-trener Vegard Hansen til Mjøndalens hjemmeside etter at overgangen ble bekreftet.
Walstad har signert en kontrakt som strekker seg ut 2025-sesongen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame