Populære sporter
All sport
Vis alt

Magnus Wolff Eikrem om årets Molde-lag: – Et av de beste lagene jeg har spilt på

Oppdatert 09/10/2022 klokken 22:45 GMT+2

Magnus Wolff Eikrem hyllet sitt eget lag etter den overlegne 5-0 seieren mot HamKam søndag. Selv høster Molde-kapteinen hyllest fra trener og eksperter.

Gauseth på gråten etter Eikrem-hyllest: – Det er veldig mange i Molde som er stolte

Molde-Hamkam 5-0 (4-0)
OSLO/MOLDE (Discovery):
Molde utklasset HamKam gjennom hele kampen og ga seg ikke før de hadde scoret fem mål. Blåtrøyene er kun ett poeng unna å vinne Eliteserien 2022. Magnus Wolf Eikrem scoret selv to mål mot HamKam og har vært en helt sentral brikke gjennom hele sesongen. Etter kampen valgte han selv å hylle eget lag.
– Cuptriumfen på Ullevål gjorde hele laget lysten på mer. Og vi har bare vunnet og vunnet uten at noen har kunne stoppet oss, sier Eikrem til Discovery, og fortsetter:
Se hyllesten fra Molde-trener og Discoverys eksperter øverst i saken!
Eikrem har tre seriemesterskap med Molde - og kan snart innkassere sin fjerde Eliteserie-tittel. Kapteinen er tydelig på hvor godt dette Molde-laget er:
– Det laget vi har nå er et av de beste jeg har spilt på. Se på Benjamin, hvem hadde trodd? Han er kanskje den beste spillere i Eliteserien i år. Ola var skadet i tre måneder og har kommet tilbake og er blitt landslagsspiller. Fofana kan bli den beste spissen som har vært i Eliteserien. Alle blir bare bedre og bedre, så det skal bli spennede og se hvor dette ender, avslutter Molde kapteinen.

Moe om sin kaptein: – Han elsker fotball

Eikrem har gått gjennom et tøft 2022. Tidligere i høst mistet Molde-kapteinen samboeren etter lengre tids sykdom.
Tross den tøffe perioden har nøkkelspilleren levert varene for serielederen. Molde-trener Erling Moe tror at Eikrem ser på fotballen som sitt fristed.
– Han er en utrolig sterk fyr. Jeg tror han ser på fotballen som et fristed som han kan bruke til å glemme de vonde tankene. Han viser alle at han elsker fotball så inderlig og det vises i ett og alt, sier Moe og fortsetter:
Discoverys ekspert Christian Gauseth sier at prestasjonen til Eikrem mot HamKam viser hvor spesiell han er som spiller og som person.
– Det er et format over han og det han har gått gjennom dette året har vært ekstra spesielt, og det gjør jo prestasjonen ekstra stor og når du i tillegg står igjen som banens beste igjen og velger å trekke frem de andre på laget, så sier det mye om en kaptein som leder fram som et eksempel, sier Gauseth og fortsetter:
– Det er utrolig mange i Molde som er stolt over det han har levert, inkludert meg selv.
– Han er en fantastisk type, sier Discoverys ekspert Vegard Hansen og fortsetter:
– Jeg var og så Molde mot Aalesund rett etter at samboeren hadde gått bort og han var så sterk og rakrygget. Han har imponert meg helt enormt.
Sett denne?
picture

Profilen åpner opp om fortiden: – Sto i dritten da jeg var ung

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame