Populære sporter
All sport
Vis alt

Patrick Berg tilbake i Bodø/Glimt: – Soleklart beste valget for meg

Helene Fineide

Oppdatert 29/08/2022 klokken 21:15 GMT+2

Ni måneder etter at han forlot hjembyen, er nå landslagsspilleren igjen klar for de gulkledde.

Patrick Berg (Foto: Kent Even Grundstad/Glimt.no)

Foto: Other Agency

Det ble omsider bekreftet på en sen pressekonferanse på Aspmyra mandag kveld.
Midtbanespilleren har signert en femårskontrakt med sin gamle klubb.
– Det er en strålende dag for oss. Vi står foran et fantastisk eventyr denne høsten, og er utrolig glad for å ha Patrick tilbake her, sier daglig leder i Glimt, Frode Thomassen.
Som tidligere meldt mandag skal Glimt ha jobbet for å hente tilbake den populære spilleren, kun vel over halvåret etter at han forlot redet til fordel for fransk fotball i vinter.
Senere mandag kveld kunne også flere medier bekrefte at Berg var landet på Bodø Lufthavn og på vei til å signere med den regjerende seriemesteren.
Nå er altså avtalen i boks og det var en blid Patrick Berg som ble presentert som det ferskeste tilskuddet i dette gulljagende Glimt-laget.
– Det føles veldig riktig. Både jeg og min agent har kjent på det de siste dagene, hvor riktig det her er. Det føles rett og slett veldig godt, sa en smilende Berg fremfor den oppmøtte pressen.
– Glimt er det soleklart beste valget for meg, for å kunne fortsette å utvikle meg til en bedre fotballspiller, fortsatte Berg.
Og den hjemvendte klubbhelten melder seg kampklar allerede til storkampen mot Molde i helgen.

Ny overgangsrekord

Fra før har allerede nordlendingene åpnet pengboka, da de hentet danske Albert Grønbæk tidligere i sommer, for ny norsk overgangsrekord i Eliteserien.
Denne rekorden skal Glimt selv, etter alt å tro, ha knust. Ifølge franske Foot Mercato skal nemlig 24-åringen returnere til gultrøyene for rundt 45 millioner norske kroner. Det er omtrent den samme summen den franske klubben betalte for midtbaneankeret i vinter.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame