Populære sporter
All sport
Vis alt

Jerv-spiss utestengt i flere kamper for rødt kort og dommerutbrudd

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 20/05/2022 klokken 13:57 GMT+2

Erlend Hustad må stå over tre Jerv-oppgjør som straff for utvisningen og oppførselen han hadde i tapet mot Viking 16. mai.

Mister hodet etter utvisning – dyttes tilbake av dommer

Det kommer fram i en oppdatert kamprapport hos Norges Fotballforbund. Hustad er der oppført med tre kampers karantene. Man soner vanligvis én kamp for en utvisning etter to gule kort.
– Jeg er helt uenig i begge. I hvert fall det andre, der skjermer jeg bare ballen. Han oppsøker albuen min, han stuper inn i albuen min. Jeg skjermer. Så tør ikke dommerne å stå imot 16.000 som piper og buer og vil ha rødt kort. Når du må bruke nesten ett minutt på å bestemme deg, får du heller la spillet gå og la lagene fighte videre, sier Hustad til Discovery.
Hustad fikk to advarsler i løpet av ett minutt i Stavanger. Den ene var for holding, mens den andre kom etter at han traff David Brekalo i halsen med albuen. Etterpå skjelte spissen ut assistentdommeren.
Selv fryktet han ikke å få flere kampers utestengelse.
– Nei, det bør være maks én kamp. Det er to gule kort, og ingen stygge forseelser. Den ene er jo feil. Alt annet enn én kamp blir jeg fryktelig overrasket over, sa Hustad til NRK.
(Artikkelen fortsetter under):
picture

Tordner mot «katastrofal» utvisning – ekspert kaller oppførsel truende

Han erkjente at han burde vært roligere overfor assistentdommeren.
– Den er ikke helt bra. Jeg sa bare han gjorde en stor feil, med en litt annen stemme enn nå. Såpass må man tåle når det er 16.000 på tribunen, sa 25-åringen.
Jerv røk 0-3 i møtet med Viking.
(©NTB)
picture

Forstår ikke rødt kort: – Tør ikke stå imot 16.000 som piper og buer

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame