Ben Karamokos kontrakt med Haugesund gikk ut ved årsskiftet, og nå ser 25-åringen ut til å ha funnet seg en ny arbeidsgiver i Eliteserien.
Midtstopperen skal etter det Eurosport erfarer være svært nære en overgang til Sarpsborg 08, som Nettavisen først meldte tirsdag formiddag.
Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
12 TIMER SIDEN
Midtstopperen skal være enig med sarpingene om de personlige betingelsene, og nå gjenstår kun en medisinsk sjekk. Den blir imidlertid litt mer omfattende enn hva som er normalen, da Sarpsborg 08 ønsker å forsikre seg om at Karamoko er 100% etter å ha slitt med skadeproblemer i siste halvdel av 2020-sesongen.
Består han den, signerer han på en kontrakt som etter det Eurosport får opplyst vil strekke seg ut 2022-sesongen.
Sportssjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen, har foreløpig ikke besvart Eurosports henvendelser.
Karamoko var forrige sesong på lån i Aalesund, hvor han altså fikk deler av oppholdet ødelagt av skadeproblemer.
Fransk-ivorianeren kom til norsk fotball med en solid CV og store forventninger, men har foreløpig ikke helt klart å leve opp til disse.
Før Karamoko signerte for FKH i forkant av 2018-sesongen var også Rosenborg på banen, da trønderne skjønte at spillerens lønnskrav satte haugalendingene litt i sjakk. Men Karamoko endte likevel opp på vestlandet, hvor han altså skrev under på en kontrakt som utløp etter forrige sesong.
Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
12 TIMER SIDEN
Eliteserien
Forlater Vålerenga etter benkesliting: – Nesten kroken på døra for egen utvikling
I GÅR KLOKKEN 12:03