Etter det Eurosport.no erfarer skal St. Etienne-midtstopper Benjamin Karamoko være høyaktuell for en overgang til Rosenborg.
Nyheten kommer dagen etter at 22-åringen var i forhandlinger med en annen Eliteserie-klubb, FK Haugesund.
– Spilleren har et lønnskrav som er tre ganger høyere enn det vi kan tilby. Det ville vært hinsides for oss å tilby så mye, sa daglig leder i FKH, Eirik Opedal til Haugesunds Avis tirsdag.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 PÅ 20:39
Men selv om kravet var langt høyere enn det FKH i utgangspunktet kunne tilby, hadde klubben fortsatt et håp om å lande Karamoko, som har prøvespilt for klubben i vinter. Det håpet kan nå se ut til å bli knust av RBK.
– Vi har et prinsipp om å ikke uttale oss om spillerlogistikk i Rosenborg. Vi pleier som regel å vente til ting er klart. Det er den beste måten å gjør det på for alle parter, sier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Eurosport.no.
Etter det Eurosport.no kjenner til skal franskmannens lønnskrav, som RBK nå virker villige til å innfri, være på rundt 150 000 kroner i måneden, eller rundt 1,8 millioner kroner i året.
Den regjerende seriemester skal være på stopperjakt etter at både Jørgen Skjelvik og Johan Lædre Bjørdal forsvant etter 2017-sesongen. Per dags dato står trønderne med tre midtstoppere i stallen – Tore Reginiussen, Jacob Rasmussen og nyinnkjøpte Besim Serbecic. I tillegg skal Marius Lundemo også være et alternativ.
FKHs sportssjef Jostein Grindhaug har ikke besvart Eurosport.nos henvendelser onsdag.
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 PÅ 12:18
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 PÅ 17:53