Populære sporter
All sport
Vis alt

Perlescoring av Hove fikset poeng for Strømsgodset

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 27/05/2021 klokken 20:52 GMT+2

Strømsgodset vartet opp med både forsvarsfeil og en perlescoring da det endte 1-1 mot Tromsø i Eliteserien på Marienlyst torsdag.

Se høydepunkene: Godset klønet det til mot Tromsø – berget poeng etter perlescoring

Godset var nemlig både høyt og lavt under hjemmeoppgjøret mot Tromsø i solskinnet på Marienlyst.
Først lavt: Tromsø tok ledelsen etter 38 minutter. Viljar Myhra fant en presset og feilvendt Mikkel Maigaard, som skulle sentre ut høyre til Niklas Gunnarsson. Ruben Yttergård Jenssen leste spillet, brøt og spilte gjennom Eric Kitolano.
Unggutten la ballen mellom beina på Myhra og i mål til 1–0 til gjestene. En scoring som burde vært avverget fra hjemmelaget.
Så mellomhøyt: Godset hadde flere store muligheter etter scoringen til Kitolano. Moses Mawa trodde han hadde gjort 1-1 seks minutter ut i den andre omgangen etter å ha blitt spilt fri av Maigaard, men kantspilleren var i offside da han satte ballen i mål.
Og til slutt høyt: For det var fortjent da Johan Hove hamret inn utligningen etter 72 minutter. Den lokale unggutten Ole Enersen chippet lekkert gjennom fjorårets Godset-toppscorer, som banket ballen i mål fra åtte-ni meter.

– Unødvendig

Godset kjørte også etter utligningen, men det endte 1-1.
– Det var unødvendig. Det er gode perioder vi har i kampen, men det var et unødvendig baklengs. Vi hadde veldig god kontroll. Hadde vi vært litt smartere utover i den andre omgangen, hadde vi vunnet, sa TIL-trener Gaute Helstrup.
– Det var greit nok med ett poeng, etter den andre omgangen. Vi detter litt ned dessverre, men den første omgangen var bra, sa Kent Are Antonsen.

Fornøyd med målet

– Det var fin scoring. En fantastisk assist fra Ole, som forandrer kampbildet. Det var deilig å sette den med venstre. Å ta poeng på en dårlig dag tar vi med oss videre, sa målscorer Hove etter kampen.
Tromsø er nummer åtte etter fem kamper med fem poeng, mens Godset er nummer ti med fire poeng etter tre kamper.
Godset møter Brann borte søndag, mens Tromsø har Sarpsborg 08 hjemme samme dag.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame