Godset var nemlig både høyt og lavt under hjemmeoppgjøret mot Tromsø i solskinnet på Marienlyst.
Først lavt: Tromsø tok ledelsen etter 38 minutter. Viljar Myhra fant en presset og feilvendt Mikkel Maigaard, som skulle sentre ut høyre til Niklas Gunnarsson. Ruben Yttergård Jenssen leste spillet, brøt og spilte gjennom Eric Kitolano.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02
Unggutten la ballen mellom beina på Myhra og i mål til 1–0 til gjestene. En scoring som burde vært avverget fra hjemmelaget.
Så mellomhøyt: Godset hadde flere store muligheter etter scoringen til Kitolano. Moses Mawa trodde han hadde gjort 1-1 seks minutter ut i den andre omgangen etter å ha blitt spilt fri av Maigaard, men kantspilleren var i offside da han satte ballen i mål.
Og til slutt høyt: For det var fortjent da Johan Hove hamret inn utligningen etter 72 minutter. Den lokale unggutten Ole Enersen chippet lekkert gjennom fjorårets Godset-toppscorer, som banket ballen i mål fra åtte-ni meter.

– Unødvendig

Godset kjørte også etter utligningen, men det endte 1-1.
– Det var unødvendig. Det er gode perioder vi har i kampen, men det var et unødvendig baklengs. Vi hadde veldig god kontroll. Hadde vi vært litt smartere utover i den andre omgangen, hadde vi vunnet, sa TIL-trener Gaute Helstrup.
– Det var greit nok med ett poeng, etter den andre omgangen. Vi detter litt ned dessverre, men den første omgangen var bra, sa Kent Are Antonsen.

Fornøyd med målet

– Det var fin scoring. En fantastisk assist fra Ole, som forandrer kampbildet. Det var deilig å sette den med venstre. Å ta poeng på en dårlig dag tar vi med oss videre, sa målscorer Hove etter kampen.
Tromsø er nummer åtte etter fem kamper med fem poeng, mens Godset er nummer ti med fire poeng etter tre kamper.
Godset møter Brann borte søndag, mens Tromsø har Sarpsborg 08 hjemme samme dag.
(©NTB)
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 KLOKKEN 18:31