Populære sporter
All sport
Vis alt

Tidligere Viking-spiller er på vei til RBK

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 24/08/2021 klokken 12:14 GMT+2

I 2020 solgte Viking venstrebacken Adrian Pereira til den greske klubben PAOK. Nå er han i ferd med å returnere til Eliteserien.

Adrian Pereira

Foto: NTB

Nettavisen melder at Pereira snart er på vei til Norge for å gjennomføre den medisinske testen, og at det kun gjenstår få detaljer før venstrebacken er klar for Rosenborg.
Discovery kan også erfare at han blir Rosenborg-spiller om den medisinske testen er i orden og at det blir enighet om personlige betingelse.
Ifølge Discoverys opplysninger har Pereiras kjæreste, Mathilde Alsaker Rogde, bidratt til klubbvalget. Hun spiller også på RBK. Flere klubber har vist interesse for Pereira.
Adrian Pereira ble ettertraktet etter sitt gode spill for Viking tilbake i 2019. Det gjorde at den greske storklubben PAOK tok sjansen på den 21 år gamle nordmannen i september i fjor. Viking fikk rundt 8 millioner kroner for Pereira.
Den greske avisen Metrosport skriver at Rosenborg betaler i underkant av 500 000 euro for venstrebackens tjenester, og at PAOK har sikret seg en videresalgsklausul på 25 prosent.
Pereira fikk ifølge Transfermarkt tolv kamper for den greske klubben.
I juni sa Pereira til Discovery at han ønsket å fortsette i utlandet, men nå ser det ut til at han returnerer til Eliteserien.
Se intervjuet med Adrian Pereira fra juni her:
picture

Adrian Pereira på Viking-besøk – dette sier han om framtiden

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame