Populære sporter
All sport
Vis alt

Sogndal forsterker offensivt – låner Eliteserie-spiss

Oppdatert 23/08/2021 klokken 15:30 GMT+2

I jakten på et etterlengtet opprykk til Eliteserien, har Sogndal hentet inn Steffen Lie Skålevik (28) på lån.

Steffen Lie Skålevik

Foto: Scanpix

Det bekrefter Sarpsborg på sine hjemmesider.

– Slik situasjonen har blitt her nå, var det beste for Steffen å få seg en klubb hvor han kan få enda mer spilletid. Det er en spiller vi setter stor pris på. Helproff og i tillegg i god form nå. Han fortjener å spille en mer sentral rolle i et lag enn han får gjort i Sarpsborg akkurat nå, sier sportssjef Thomas Berntsen til klubbens hjemmeside.
Angriperen skal spille for Sogndal ut sesongen.
Sogndals sportslige leder, Håvard Flo er glad for at de har fått på plass Skålevik.
– Slik vi forstod det var det flere som jaktet han, så vi er glade for at Steffen valgte oss, sier Flo til Discovery.
Han forteller at Lie Skålevik er en ren forsterkning i angrepet til det opprykksjagende laget.
– Vi ønsker å ha flere alternativer i angrep, og Steffen har gode ferdigheter og tilfører laget vårt en del kvaliteter. I tillegg har vi hatt litt skader, og kommer nok til å få både skader og suspensjoner utover høsten, og da er det viktig å ha flere strenger å spille på, fortsetter Flo.
Lie Skålevik sendte Start til Eliteserien i 2017 med ti scoringer. At strilen har en god historikk i OBOS-ligaen spilte inn på avtalen.
– Det spiller inn. Vi vet at han har erfaring fra det nivået, i tillegg til at han har hurtighet og andre ferdigheter som vi kan nyte godt av, sier Flo som nå har hentet to spilllere fra Sogndal denne sommeren. Forrige uke kom Emil Palsson på lån ut sesongen.

Stortalentet blir

Fra før av har Sogndal Peter Godley Michael, Kristoffer Hoven, Endre Kupen og Akor Adams som rene spissalternativ. Sistnevnte har vært en het potet dette overgangsvinduet, men Sogndal-supporterne kan pustet lettet ut, enn så lenge.
– Akor blir. To streker under det svaret. Han skal fortsette å utvikle seg her, sier Flo som bekrefter at de fortsatt har dialog om ny kontrakt med spissen. Hans kontrakt går ut etter sesongen.
Steffen Lie Skålevik har vært involvert i ti kamper for Sarpsborg denne sesongen. Han scoret to mål gjennom vårsesongen.
Tidligere har 28-åringen spilt for Start, Brann og Nest-Sotra.
picture

Bekrefter Knutsen-interesse: – Lista har blitt kortere

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame