Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann-spillerne beklager: – Målet vårt er å gjenreise tilliten

Tiril Haga

Oppdatert 23/08/2021 klokken 22:15 GMT+2

Ni Brann-spillere kom mandag kveld med en uttalelse om at de var på skandalefesten på Brann stadion.

Brann Stadion

Foto: NTB

  • Se Brann - Haugesund lørdag kl. 20 på discovery+
Mandag kveld kom den varslede uttalelsen fra de ni andre Brann-spillerne som var på festen på Brann stadion natt til 10. august. Uttalelsen er publisert på Branns hjemmesider.
«Vi beklager at vi utviste dårlig dømmekraft ved å samles på Brann Stadion natt til tirsdag, 10. august. Vi har full forståelse for at dette har skapt reaksjoner og vi beklager overfor alle som er glade i Brann og norsk fotball. Samtidig er det viktig for oss å presisere at vi ikke kjenner oss igjen i mange av beskrivelsene i media - og rykter på sosiale medier som verserer om samlingen på Brann Stadion», skriver de på Branns hjemmesider.
«Vi ønsker å være tydelige på at vi tar fullstendig avstand fra narkotikabruk. Vi drakk alkohol, og ingen andre rusmidler ble inntatt på Brann Stadion, oss bekjent. Vi var ikke involverte i, eller observerte seksuell aktivitet denne natten», heter det videre.
Saken fortsetter under videoen.
picture

HamKam-spilleren får drømmetreff: – Går som et prosjektil inn i mål

«Det har vært fremmet krav om at vi står frem med våre historier fra festen. Dette gjorde vi tidlig overfor vår arbeidsgiver. Nå har dette blitt en personalsak og derfor ønsker vi ikke å kommentere dette nærmere. Vi ber om forståelse for det», fortsetter spillerne.
«Vi er en spillergruppe som står sammen - målet vårt er å gjenreise tilliten til Brann-supporterne, klubben og alle andre med hjerte for Brann», avslutter de.
Spillerne som har skrevet under på uttalelsen er: Daniel Pedersen, Sivert Heltne Nilsen, Markus Olsen Pettersen, Mathias Rasmussen, David Møller Wolfe, Ole Martin Kolskogen, Thomas Grøgaard, Eirik Holmen Johansen og Lars Krogh Gerson.
Fra før har Kristoffer Barmen fått sparken, Mikkel Andersen sluttet og Vegard Forren avsluttet sin kontrakt med klubben. Klubben har bekreftet at de tre var på festen.
– Vi hadde veldig ønsket at vi kunne ha med Kristoffer videre, men han har ikke vist seg tilliten verdig til å spille med Brann-drakten, sa Johannesen til BT etter sist fredags pressekonferanse.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame