BERGEN / OSLO (Discovery):
Brann-trener Eirik Horneland oppfordrer sine spillere til å gå ut med navnene på spillerne som var på nachspielet på Brann Stadion forrige uke.
– Jeg har oppfordret at de går ut med en felles uttalelse og sier hvem de er. Jeg tror det hadde vært nyttig for dem og Brann. Det er et råd som jeg har gitt dem i beste mening, og det er et råd jeg også hadde gitt mine egne unger. Om de gjør det, vet jeg ikke, men jeg tror det hadde vært bra for dem og klubben i denne situasjon, sier Horneland til pressen.
Eliteserien
Klar for RBK etter anbefaling av landslagskompisen: – Vist interesse lenge
I GÅR KLOKKEN 14:03
– De tolv har gjort en god del regelbrudd allerede. Det må de stå for i mitt hode. Jeg hadde nok gjort det om jeg var i deres situasjon, sier Horneland.

Vurderes av spillerne

Brann-keeper Håkon Opdal bekrefter overfor VG at det er noe som vurderes.
– Vi vurderer det. Vi diskuterer det internt, sier Opdal til avisen.
Totalt tolv spillere og sju kvinner var til stede på nachspielet. I kjølvannet av nachspielet satte politiet i gang etterforskning av et mulig seksuelt overgrep. Én person er mistenkt i saken.
Saken fortsetter under videoen.

Uttrykte tillit til Johannesen: – Vi er veldig sammensveiset på dette

Har tatt narkotika-test

Horneland bekrefter også at klubben holdt en frivillig narkotika-test blant spillerne onsdag, etter at det har versert rykter om narkotikabruk på nachspielet.
– Det er blitt gjort frivillig. Det var en del som var inne og tok en test i dag. Så er det ikke alle narkotiske stoffer som kan spores etter en drøy uke, sier treneren.
– Jeg sitter med en klar formening om at det ikke har vært narkotika involvert, men jeg vet ikke og kan bomme. Men jeg sitter med en klar følelse.

Tok selvkritikk

I seansen med pressen tar Horneland også selvkritikk for at han pushet for hardt på å gå videre allerede torsdag forrige uke, skriver Bergensavisen.
– Det kom frem nye alvorlige ting i saken etter det, og jeg har ingen problemer med å innrømme at det var feil av meg, sier Horneland.
– Jeg trodde vi var klar for å gå videre da, men det var en gedigen feil av meg, fortsetter treneren.
Eliteserien
Tunge fravær på VIF-trening – utfryst stopper drillet i elleveren
I GÅR KLOKKEN 10:46
Eliteserien
Her forlater RBK-spissen treningen med skade
I GÅR KLOKKEN 09:44