Lokalavisen Telemarksavisa erfarte tirsdag at KBK-spissen hadde gjennomført den medisinske testen og skrevet under kontrakten som gjør han til Odd-spiller.
Det bekreftes av sportssjef Tore Andersen i Odd.
Eliteserien
Har ikke vunnet på åtte kamper – nå forlenger trenerduoen kontrakten
22/09/2022 KLOKKEN 10:42
– Kan bekrefte at han er Odd-spiller fra 1. september 2021, skriver Andersen i en SMS til Discovery.
Kontrakten varer ut 2023-sesongen, skriver Odd på sine hjemmesider.
Saken fortsetter under videoen.

Slakter Sarpsborg 08: – Det er OBOS-nivå

Hvis Kastrati skal spille for Odd før september, er de avhengige av å komme til en enighet med KBK om kompensasjon for den resterende tiden av kontrakten. Der har klubbene ikke kommet til enighet, ifølge TA. Kontrakten løper ut 31. august.
Nyheten om Kastratis klubbskifte kommer kort tid etter at Odds toppscorer Mushaga Bakenga satte kursen mot japansk fotball.
– Dette er ikke noe som kommer brått på oss. Vi har jobbet med erstattere over lengre tid, sa Andersen til Discovery for noen dager siden.
Saken fortsetter under videoen.

Kjønø etter etterlengtet hjemmeseier: – Ser ut som et lag nå

Samtidig uttalte KBK-trener Christian Michelsen at han regner med at Kastrati blir værende på Nordmøre ut kontraktstiden.
– Vi har hatt en fin dialog med han hele tiden, og om han ønsker å dra videre, så er det fair. Han har kontrakt ut august, så det regner jeg med at han forholder seg til, sa Michelsen til Discovery.
Etter gode sesonger i Sandefjord og Kristiansund i 2017 og 2018, har Kastrati slitt foran mål. Hans forrige seriemål kom for drøye to år siden i KBKs 4-0-seier mot Mjøndalen 25. august 2019.
  • Se Kristiansund - Stabæk lørdag kl. 18 på discovery+
Eliteserien
Sønnen satt fast i Russland da krigen brøt ut: – Kjente godt på det
19/09/2022 KLOKKEN 09:41
Eliteserien
Inne i landslagsvarmen etter drømmesesong: – Befriende at vinduet er stengt
16/09/2022 KLOKKEN 14:30