Lokalavisen Telemarksavisa erfarte tirsdag at KBK-spissen hadde gjennomført den medisinske testen og skrevet under kontrakten som gjør han til Odd-spiller.
Det bekreftes av sportssjef Tore Andersen i Odd.
Eliteserien
Spillerrådet: MFK-spillerne tok grep på egenhånd og gressklipperen er FKHs beste venn
17 TIMER SIDEN
– Kan bekrefte at han er Odd-spiller fra 1. september 2021, skriver Andersen i en SMS til Discovery.
Kontrakten varer ut 2023-sesongen, skriver Odd på sine hjemmesider.
Saken fortsetter under videoen.

Slakter Sarpsborg 08: – Det er OBOS-nivå

Hvis Kastrati skal spille for Odd før september, er de avhengige av å komme til en enighet med KBK om kompensasjon for den resterende tiden av kontrakten. Der har klubbene ikke kommet til enighet, ifølge TA. Kontrakten løper ut 31. august.
Nyheten om Kastratis klubbskifte kommer kort tid etter at Odds toppscorer Mushaga Bakenga satte kursen mot japansk fotball.
– Dette er ikke noe som kommer brått på oss. Vi har jobbet med erstattere over lengre tid, sa Andersen til Discovery for noen dager siden.
Saken fortsetter under videoen.

Kjønø etter etterlengtet hjemmeseier: – Ser ut som et lag nå

Samtidig uttalte KBK-trener Christian Michelsen at han regner med at Kastrati blir værende på Nordmøre ut kontraktstiden.
– Vi har hatt en fin dialog med han hele tiden, og om han ønsker å dra videre, så er det fair. Han har kontrakt ut august, så det regner jeg med at han forholder seg til, sa Michelsen til Discovery.
Etter gode sesonger i Sandefjord og Kristiansund i 2017 og 2018, har Kastrati slitt foran mål. Hans forrige seriemål kom for drøye to år siden i KBKs 4-0-seier mot Mjøndalen 25. august 2019.
  • Se Kristiansund - Stabæk lørdag kl. 18 på discovery+
Eliteserien
RBK-sjefen: – Interessant fordi han er gjenkjennbar for oss
15/09/2021 PÅ 14:34
Eliteserien
Andersen om Brann-bråket: – Noe jeg ikke unner min verste fiende
14/09/2021 PÅ 17:11