Populære sporter
All sport
Vis alt

Vetlesen klar for Bodø/Glimt: – Et steg i riktig retning

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 05/10/2020 klokken 18:50 GMT+2

Stabæk og Bodø/Glimt ble mandag enige om en overgang for Hugo Vetlesen.

Hugo Vetlesen

Foto: Scanpix

Hugo Vetlesen har skrevet under en avtale med Bodø/Glimt. Det bekrefter både nordlandsklubben og Stabæk på sine hjemmesider mandag kveld.
Allerede søndag var 20-åringen, som står med 104 kamper for Stabæk, på plass i Bodø sammen med agenten Bjørn Tore Kvarme.
Midtbanespilleren har skrevet en kontrakt med Glimt ut 2023.
– Det er utrolig gøy og veldig spennende. Da Glimt viste interesse, og jeg fikk snakket litt med de, var det ikke noe tvil på at jeg hadde lyst på nye utfordringer. Dette er et godt steg, og et steg i riktig retning for meg, forteller Vetlesen til sin nye klubb.
Den 20 år gamle midtbanespilleren fra Haslum i Bærum har en rekke aldersbestemte landskamper under beltet, derav åtte på U21-laget. Veltesen var senest med U21-landslaget da Smedruds gutter spilte mot Gibraltar og Nederland i starten av september.
Bodø/Glimt har langt på vei sikret seg seriegullet, da de leder med 18 poeng med ti kamper igjen å spille. Dermed ser det ut til at det kan bli edelt metall og europacup-spill til neste år for u-landslagsspilleren.
Den ferske Glimt-spilleren ønsker samtidig å rette en takk til klubben han har spilt i siden han var 12 år.
– Jeg er utrolig takknemlig for mulighetene jeg er blitt gitt i Stabæk. Jeg har fått bestekompiser gjennom klubben og mange kamper i ung alder. Det har vært en drøm siden jeg var liten å spille for Stabæk, og jeg kan ikke få takket klubben nok. Uten Stabæk hadde jeg aldri vært der jeg er i dag, sier han til bærumsklubben.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame