• Se Deadline Day-sendingen på eurosport.no, Eurosport Norge og Dplay fra kl. 19.00. Sikre deg tilgang her!
Det har blitt spekulert i om Hugo Vetlesen skulle til Bodø/Glimt de siste dagene, og nå tyder det meste på at overgangen blir en realitet.
Avisa Nordland møtte 20-åringen på flyplassen, sammen med agent, Bjørn Tore Kvarme. Der antydet han at det er lite som gjenstår før blekket skal settes på papiret.
Eliteserien
Viking signerte angrepstalent fra Bryne
34 MINUTTER SIDEN
– Jeg tenker at det er en fin mulighet for meg. Så handler det bare om å få alle papirene på plass, og jeg kan ikke si så mye mer enn det nå, sa Hugo Vetlesen til an.no
Etter salget av Jens Petter Hauge til AC Milan har Glimt fått penger til å forsterke, og i tillegg til at Stabæks unggutt er på vei inn portene, skal Vegard Leikvoll Moberg være nærme en retur til gamleklubben.
Hverken Hugo Vetlesen eller sportssjef i Stabæk, Torgeir Bjarmann har besvart henvendelsene fra eurosport.no, mandag ettermiddag.
Til tross for at han kun er 20 år, har midtbanespilleren fått veldig mye erfaring på norsk toppnivå.
Han står med over 100 kamper for Stabæk og har scoret seks mål.
Bodø/Glimt har langt på vei sikret seg seriegullet, da de leder med 18 poeng med ti kamper igjen å spille. Dermed kan det bli edelt metall og europacup-spill til neste år på Vetlesen dersom overgangen går i orden.
Sett denne?

Kommer med klar beskjed etter pinlig tap: – Vi må forsterke

Eliteserien
Skeptisk til Rosenborgs «plan B»: – Gambling på høyt nivå
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Krever gressbytte for å bli værende: – Klubben må legge til rette for spillerne
3 TIMER SIDEN