• Se Eurosports Deadline Day-sending på Eurosport.no, Dplay og Eurosport Norge fra klokken 19:00.
Selv om ikke Amahl Pellegrino var på sitt beste under søndagens kamp mot Aalesund på Color Line stadion, ble det nok en seier for Kristiansund. Spørsmålet er om det også var Pellegrinos siste kamp i Kristiansund-trøya.
Eliteseriens toppscorer står med 19 mål på 20 kamper, og dette har fått utenlandske klubber til å snuse på 30-åringen. Pellegrino ser fram til en avklaring.
Eliteserien
Kandidat årets mål: Thomas Lehne Olsen
17 TIMER SIDEN
– Jeg gleder meg til ting blir avklart og jeg kan fokusere på fotball. Jeg skal ærlig innrømme at det tærer på kreftene og hodet har gått i hundre i ganske manger dager nå, sier Pellegrino til Eurosport.no etter kampen.

Må være riktig for familien

Ifølge VG skal Gazisehir Gaziantep og Denizlispor ha forsøkt å sikre seg KBK-stjernen, men budene til de to tyrkiske klubbene skal ha blitt avslått av KBK, i samråd med Pellegrino selv.
KBK-spilleren takker nemlig ikke ja til hva som helst.
– Det må være en pakke som er bra for meg og familien. Det er ikke bare jeg som må være fornøyd. Jeg har en familie som jeg må ta vare på. De må også lykkes og være glad utenfor fotballen, sier Pellegrino.
– Føler du at du må ut nå?
– Nei, det føler jeg ikke, men jeg har lyst til å spille fotball på et annet nivå. Vi får se, men jeg blir ikke skuffet om jeg blir ut sesongen, ettersom jeg da kan kjempe om toppscorertittelen. Jeg har lyst på den også, smiler Pellegrino.

– Innstilt på å bli i KBK

Selv om disse tilbudene ble avslått, er det ingen tvil om at Pellegrino ønsker å prøve seg på et høyere nivå. Han utelukker ikke at det skjer noe i morgen, på overgangsvinduets siste dag.
– Man vet aldri med fotball, selvfølgelig kan det skje noe. Men jeg er innstilt på å bli i KBK. Når det er rykter her og der, så har det preget meg. I hvert fall i dag, sier Pellegrino.
Da Christian Michelsen strammet opp KBK-gjengen i pausen på stillingen 0-1, maktet ikke Pellegrino å følge med.
– Jeg var veldig sur og hadde tankene et helt annet sted, forteller Pellegrino.
Michelsen selv håper at Eliteseriens topppscoren blir i Kristiansund resten av sesongen, men innrømmer at klubben nå går noen spennende timer i møte.
– Det er herlig å være i en klubb der vi har attraktive spillere som er ønsket av større klubber enn hva som er i Norge. Pelle er en av dem, og sesongen han har hatt har vært helt outstanding. Det blir spennende, sier KBK-treneren.
Eliteserien
Dette er årets mål i Eliteserien og OBOS-ligaen
17 TIMER SIDEN
Eliteserien
En av ekspertene vraker Ohi på sitt «Årets lag»: – Kan nesten trekke lodd
20 TIMER SIDEN