Populære sporter
All sport
Vis alt

Toppdommerforeningen klager inn Mjøndalen etter Twitter-utspill

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 13/07/2020 klokken 19:28 GMT+2

Leder Kai Erik Steen i Toppdommerforeningen reagerer sterkt på en Twitter-melding Mjøndalen la ut på sin offisielle konto etter søndagens kamp mot Vålerenga.

Kai Erik Steen

Foto: Scanpix

«Det går rykter om tre bonuspoeng til dommer Marius Grøtta etter dagens match», skrev klubben på Twitter. I tweeten var Eliteserien Fantasy tagget.
Det var i kjølvannet av 0-1-tapet for Vålerenga at Mjøndalen la ut meldingen søndag kveld. Det fikk Kai Erik Steen i Toppdommerforeningen til å reagere.
– Vi tar dette videre! Absolutt grenseoverskridende å legge ut en slik melding fra klubbens offisielle profil, skriver Steen i en tekstmelding til Aftenposten.
Tweeten ble etter hvert slettet.
«Det gikk dessverre en kule varmt etter kamp og vi har slettet et par meldinger. Dette fordi det ikke representerer klubbens holdninger. Vi beklager», skrev klubben senere på kvelden på Twitter.
Kampen ble preget av kontroversielle dommeravgjørelser. Mjøndalen skapte flere store sjanser og fikk ballen i mål tre ganger uten å få godkjent scoring. Dessuten ble VIF-keeper Kristoffer Klaesson utvist for å ha stoppet en åpenbar scoringsmulighet med hånden utenfor 16-meteren.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame