Fotball
Eliteserien

Toppdommerforeningen klager inn Mjøndalen etter Twitter-utspill

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Kai Erik Steen

Foto: Scanpix

AvEurosport
13/07/2020 på 16:54 | Oppdatert 13/07/2020 på 17:28

Leder Kai Erik Steen i Toppdommerforeningen reagerer sterkt på en Twitter-melding Mjøndalen la ut på sin offisielle konto etter søndagens kamp mot Vålerenga.

  • Se alt fra Eliteserien og OBOS-ligaen på Dplay. Skaff deg tilgang her!

«Det går rykter om tre bonuspoeng til dommer Marius Grøtta etter dagens match», skrev klubben på Twitter. I tweeten var Eliteserien Fantasy tagget.

Eliteserien

Brann-spillerne om Ingebrigtsen: – Virker som en veldig fin trener

FOR 3 TIMAR SIDAN

Det var i kjølvannet av 0-1-tapet for Vålerenga at Mjøndalen la ut meldingen søndag kveld. Det fikk Kai Erik Steen i Toppdommerforeningen til å reagere.

– Vi tar dette videre! Absolutt grenseoverskridende å legge ut en slik melding fra klubbens offisielle profil, skriver Steen i en tekstmelding til Aftenposten.

Tweeten ble etter hvert slettet.

«Det gikk dessverre en kule varmt etter kamp og vi har slettet et par meldinger. Dette fordi det ikke representerer klubbens holdninger. Vi beklager», skrev klubben senere på kvelden på Twitter.

Kampen ble preget av kontroversielle dommeravgjørelser. Mjøndalen skapte flere store sjanser og fikk ballen i mål tre ganger uten å få godkjent scoring. Dessuten ble VIF-keeper Kristoffer Klaesson utvist for å ha stoppet en åpenbar scoringsmulighet med hånden utenfor 16-meteren.

(©NTB)

Eliteserien

Molde-treneren refset laget i pausen: – Helt forferdelig

FOR 3 TIMAR SIDAN
Eliteserien

Pizza og øl etter sju tap på rad: – Akkurat det vi trengte nå

FOR 8 TIMAR SIDAN
Relatert
FotballEliteserien
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen