Populære sporter
All sport
Vis alt

Stabæk-sportssjefen letter på sløret: Vil hente tilbake to kjenninger

Håkon Brandsnes

Publisert 16/01/2021 klokken 18:00 GMT+1

Adama Diomande og Herman Geelmuyden står på Stabæks ønskeliste. I tillegg har de mottatt bud på Marcus Sandberg.

Herman Geelmuyden og Adama Diomande

Foto: NTB

Diomande scoret 17 mål på 21 kamper for Stabæk i 2015, før han dro videre til Hull, mens Herman Geelmuyden dro til PSV vinteren 2019.
Begge spillerne står på Torgeir Bjarmanns ønskeliste når de jobber med å forsterke troppen før 2021-sesongen går i gang.

Håper på avklaring før 1. februar

Det er i et intervju med klubbens egne hjemmesider at Stabæks sportssjef letter litt på sløret hva gjelder overgangsplaner for denne vinteren.
En overgang for Geelmuyden virker mest realistisk.
– Som de fleste har fått med seg, er han på vei hjem fra PSV. Det er en spiller vi ønsker å få inn i vår tropp. Han er en spillertype vi ikke har akkurat nå, som vi kjenner godt fra tidligere. Vi er i dialog med spiller og agent, så må vi også bli enige med PSV. Vi har et godt håp om at det skal løse seg, sånn at vi har Herman på plass 1. februar når vi starter opp igjen, sier Bjarmann.
Saken fortsetter under videoen.
picture

Spår et annerledes overgangsvindu: Tror Eliteserie-klubbene henter flere fra OBOS-ligaen

– Følger situasjonen hans nøye

Der Geelmuyden ønsker å restarte karrieren i Norge, ønsker Diomande seg til utlandet, men Stabæk prøver å friste 30-åringen til et comeback på Nadderud.
– Han var med oss hele høsten, og var i kohort-gruppa og fulgte protokollen på lik linje med de andre spillerne. Men Dio har vært tydelig på at han ønsker seg ut av landet. Men vi har ikke gitt opp. Det er helt klart en spiller vi ønsker, så vi følger situasjonen hans nøye, sier Bjarmann.

Negativ til bud på Sandberg

Det er også spillere som kan være på vei vekk fra Nadderud. Stabæk har vært i dialog med et par klubber om Emil Bohinen. I tillegg har de mottatt bud på keeper Marcus Sandberg.
– Fra vår side er ikke det aktuelt slik situasjonen er nå. Han skal ikke bort. Vi har fått to bud fra Polen, de var altfor lave. Det er ikke noe jeg jobber med i det hele tatt. Marcus er en viktig lederskikkelse i garderoben. Han setter krav til spillerne, til klubben. Marcus er helt klart en keeper vi ønsker å beholde. Så skal vi likevel aldri si aldri i fotball. Men for oss er dette en ikke-sak akkurat nå, sier Bjarmann.
Sportssjefen kan ellers røpe at de håper å signere Gustav Valsvik på en permanent kontrakt. Klubben skal også etter planen få besøk av to afrikanske prøvespillere i vinter.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame