Det bekrefter den russiske klubben på sine hjemmesider lørdag ettermiddag.
Dermed blir den tidligere Viking-spilleren lagkamerat med Norges landslagsstopper Stefan Strandberg, som kom gratis til klubben høsten 2020.
– Jeg er veldig glad for å nå være klar for Ural, og jeg gleder meg til å komme i gang med kamper igjen. Den russiske ligaen er en sterk liga med flere gode spillere, og jeg håper jeg kan gjøre det bra her, forteller Ibrahimaj til sin nye klubb.
Champions League
Kan tjene over 200 millioner kroner: – Har nok ikke hele Norge i ryggen
EN TIME SIDEN
Viking endte på en solid sjetteplass i fjor, der mye av det som skjedde framover på banen stort sett var innom Ylldren Ibrahimaj. Mannen fra Kosovo endte på sju mål og en målgivende på 29 kamper for Viking i 2020, og sammen med blant annet Zymer Bytyqi og Veton Berisha fikk indreløperen satt sitt preg på Bjarne Berntsens Viking.
Av trioen, der alle har bakgrunn fra Kosovo, er det kun en av dem som fortsatt oppholder seg i Stavanger. Tidligere i januar ble Zymer Bytyqi klar for den tyrkiske klubben Konyaspor, og med Ibrahimaj på plass i Russland, er det kun Berisha som gjenstår av den kruttsterke trioen i Viking.
Ylldren Ibrahimaj får nummer 17 i sin nye klubb.
Allsvenskan
Full Høgmo-jubel – tilbake på tabelltoppen og lukter på målrekord
13 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Skeid med sterkt bortepoeng mot Sandnes Ulf
13 TIMER SIDEN