11. mars kom nyheten om at Markus Nakkim blir Mjøndalen-spiller. 23-åringen håper og tror han endelig vil få den tilliten han trenger etter å aldri ha slått skikkelig gjennom i Vålerenga.
– Det er gode muligheter til å spille seg til en fast plass her. Det er en veldig bra gjeng og god konkurranse også her. Men jeg har fått gode signaler av Vegard (Hansen, red.anm.) fra starten av og vet hva jeg er her for å gjøre. Det er å ta en stor rolle i laget og backfireren og bidra med styrkene mine. Jeg tror vi er en god match, sier Nakkim til Eurosport.
Eliteserien
Peker på forskjeller mellom Knutsens og Eggens 4-3-3: – Ingen blåkopi
2 TIMER SIDEN
Torsdag møtes lagene til treningskamp, og Nakkim er sulten på å vise gamleklubben at han har det som skal til for å spille fast i Eliteserien. Se kampen på Dplay kl. 18.00!
Se intervjuet med MIF-stopperen her (saken fortsetter under):

– Jeg burde kanskje beveget på meg tidligere

Slo aldri gjennom i VIF

Eurosport vet at Nakkim er i førsetetet til å ta plassen ved siden av Sondre Solholm Johansen i MIFs midtforsvar denne sesongen. 23-åringen skal være et hestehode foran Quint Jansen slik det ligger an nå.
Dermed kan det gå mot en Eliteserie-sesong som førstevalg, noe som aldri ble tilfellet i Vålerenga, hvor han forutenom et par låneopphold har vært hele karrieren.
– Vålerenga kommer alltid til å bety mye for meg. Jeg hadde et stort ønske om å slå gjennom der, men sånn ble det ikke, av forskjellige grunner. Men nå er jeg her og er veldig fornøyd med det. Jeg gleder meg til å spille mot VIF, gliser Nakkim.
– Det er mange lokale unggutter som har forsøkt seg i VIF, men heller slått gjennom andre steder. Har du en teori om hvorfor?
– Ja, det har jeg, men jeg tror ikke jeg skal ta det i dette intervjuet. Det kan man skrive en bok om. Det er jo mange om beinet, og mye handler om timing. Hvem som er trener, hvem som leder klubben, prioriteringer som må gjøres... Sånn er det i en hver stor klubb. Det kan være tilfeldig hvem som ender hvor.

– Burde kanskje beveget på meg tidligere

Nakkim innrømmer at han kanskje burde ha forlatt VIF tidligere.
– Jeg vet med meg selv at jeg gjorde alt jeg kunne for å lykkes i VIF, men burde kanskje beveget på meg tidligere. Men jeg valgte å bli, og sånn er det. Jeg tar med meg mange gode erfaringer og minner.
– Og nå er du klar for å vise hvor nivået ditt ligger?
– Jeg føler jeg har vist tidligere at jeg har nivået inne, og nå har jeg endelig havnet et sted hvor jeg nyter stor tillit og treneren har troen på meg. Så jeg tror det kan bli veldig bra.
For med en tidligere midtstopper i sjefsstolen tror også Nakkim at han kan lære en ting eller to.
– Jeg har hatt mange tidligere stoppere som trenere nå, og alle har en ulik tilnærming til forsvarsspill. Så det gjelder å plukke opp litt her ogder og putte det inn i sin egen spillestil. Vegard er utrolig flink på mange områder, og det at han er tidligere stopper hjelper jo. Han kommer nok til å komme med noen triks her og der.

Sjekk Forrens Brann-frieri

Eliteserien
Tilbake i manesjen etter turbulent vår: – Det var riktig å gi seg
14/09/2021 PÅ 07:49
Eliteserien
Fra medaljestrid til bunnform på få uker: – Ikke i nærheten av godt nok
14/09/2021 PÅ 06:16