Det bekrefter Trondsen selv til Eurosport.
– Jeg vet at det er interesse der, det gjør jeg, sier Trondsen til Eurosport.
Eliteserien
Godset-juvelen skrev ny kontrakt: – Går en lys fremtid i møte
10 TIMER SIDEN
Det var det tyrkiske nettstedet 61medya.net som først meldte om interessen, og Nidaros som først omtalte saken her til lands.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Mener Trondsen kan bli landslagsspiller i sin nye rolle

Skal ha blitt anbefalt av Sørloth

Ifølge nettstedet er det den tidligere RBK-spilleren Alexander Sørloth som skal ha anbefalt Trondsen til sin nåværende klubb. Sørloth og Trondsen er gode kompiser fra tiden i Trondheim.
– Er det din tidligere lagkamerat som har drevet litt lobbyvirksomhet her?
– He he..det er jo dessverre ikke slik fotballen fungerer, at spillerne styrer sånne ting. Men jeg har snakket med Alexander, og han snakker varmt om klubben. Han sier ligaen holder et godt nivå og at enkeltspillerne er gode, sier Trondsen
25-åringen innrømmer at han ikke ville sagt nei til et proffeventyr i utlandet.
– Det er jo en drøm å prøve seg i utlandet etter hvert, det skal jeg ikke legge skjul på. Men det er veldig mye spekulasjoner og rykter hele tiden, og nå har jeg fokus på å gjøre en jobb for Rosenborg. Vi får se om det kommer noe konkret etter hvert - det er langt fra interesse til at det kommer noe på bordet.
Og Trondsen tror ikke RBK vil stille seg i veien om det rette tilbudet skulle komme.
– Vi har en god dialog, og jeg tror ikke det blir noe problem. Men jeg har ikke tenkt så langt fram i tid, jeg tenker først og fremst på å komme i gang med sesongen. Det har vært en lang oppkjøring, sier Trondsen.

Tror venstrebacken kan bli hans i RBK

Nyheten kommer bare dager etter at Trondsen uttalte til Eurosport at han ikke passer inn på RBKs midtbane slik situasjonen er nå. I treningskampen mot Bodø/Glimt lørdag spilte 25-åringen venstreback, en rolle han fort kan bekle denne sesongen for trønderne.
– Jeg og Horneland pratet mye om at ingen posisjon passer meg helt perfekt på midten. Nå har jo ikke Birger Meling signert ny kontrakt, så da virker venstrebacken åpen. Jeg har spilt der før og fått meg en landskamp der. Jeg visste det kom til å komme opp som et tema, sier Trondsen.
Den tidligere Sarpsborg 08-spilleren ser frem til å bidra jevnt og trutt etter en lengre periode med mye skadeproblemer.
– Jeg har spilt lite fotball generelt det siste halvannet året. Nå gjelder det bare å spille mye, og jeg kommer til å gjøre en 100% innsats på venstresiden også. Jeg setter meg ikke på bakbeina av den grunn. Sånn det ser ut nå kan det hende at venstrebacken blir min posisjon fremover.
Trondsen forteller at han skal ta en ny prat med Horneland om 1-2 uker og gjøre opp status da.
– Jeg ser på det som en liten prøveperiode. Vi tester det ut og ser hvordan det går.
Horneland sa etter Glimt-kampen at Trondsen har potensial til å bli en meget god venstreback, og den oppfatningen deler Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson. Se hva Indre bane-panelet mener om hans potensiale i videoen under:

Mener Trondsen kan bli landslagsspiller i sin nye rolle

Eliteserien
Bernt oppsummerer: – Kan ikke begynne å påstå at folk lyver
16 TIMER SIDEN
Eliteserien
Trosser kapteinen: – Han kapper av meg hodet om jeg svarer feil, men ...
16 TIMER SIDEN