• Se storoppgjøret Barcelona - Real Madrid i den spanske supercupen onsdag 12. januar fra klokken 20:00 på MAX og discovery+!
Spillerne og lederne trodde ikke sine egne øyne ved den første anledningen, og etter å ha påpekt feilen for ham, startet kampen igjen et drøyt minutt senere,
Da klokken så sto på 89.44, valgte dommeren igjen å blåse av kampen for full tid igjen, og denne gangen ble den aldri gjenopptatt.
Eliteserien
Kan ha Bjørkan-erstatteren på plass – tsjekker fikk Glimt-nei
17 TIMER SIDEN
Den tunisiske benken var rasende over avgjørelsen, og flere løp opp til dommeren og irettesatte feilen hans. Men til tross for all klaging holdt han fast ved avgjørelsen.
Avgjørelsen vekket oppsikt. De fleste hadde regnet med flere minutters tilleggstid etter en begivenhetsrik andre omgang som inkluderte to straffespark, ni bytter, et direkte rødt kort og en drikkepause.
– Det skulle vært sju-åtte minutter ekstra, dommeravgjørelsen er uforklarlig. Jeg har vært trener lenge, men har aldri sett noe lignende før, sa Tunisias landslagstrener Mondher Kebaier på pressekonferansen etter kampen.
Det var Sarpsborg 08s spiss Ibrahima Kone som hadde satt inn kampens eneste mål. Det gjorde han på straffespark tidlig i andre omgang.
Dermed blir han også stående som matchvinner i oppgjøret som har fått oppmerksomhet verden over.
I sommer klarte Sarpsborg 08 å beholde stjernespissen til tross for interesse fra Frankrike. Nå tror sportssjefen at angriperen fra Mali forsvinner til utlandet i løpet av januar, men håper afrikamesterskapet og en «europeisk dominoeffekt» kan bidra til større bud.
– Vi har bud på Ibrahima (Koné) fra to klubber. Vi mener budene ikke er bra nok, bekreftet sportssjef Thomas Berntsen overfor Discovery for noen dager siden.
Discovery får opplyst at det blant annet er interesse fra USA, Frankrike, Ungarn, Russland og Belgia. Koné ble jaktet av blant annet franske Lorient i sommer, men Sarpsborg avslo et lån med obligasjon på kjøp.
Etter en god sesong for Sarpsborg er interessen større enn noen gang, og sportssjefen mener et salg av en ettertraktet norsk spiss kan bidra til økte bud på Konè.
– Norge er en del av en verdikjede i markedet. Det er faktisk sånn at hvis Erling Braut Haaland blir solgt, så kan det ha konsekvenser for hvor Ibrahima havner, sier Berntsen, før han utdyper:
– Det høres helt fjernt ut, men den som skal erstatte Erling Braut Haaland blir hentet fra en ny klubb, så skal den klubben ha ny spiss, og så videre. Det er ofte at de øverste forsyner seg først, så får man se hva som skjer.
Berntsen håper gode prestasjoner for landslaget kan bidra til økte bud i januar.
– Vi håper at han markedsfører seg bra der, så får vi se. Jeg tror han blir solgt i løpet av januar, hvis ikke det skjer noe spesielt der nede.
– Har det vært bevisst å beholde Koné til afrikamesterskapet?
– Både ja og nei. Vi har ikke vært fornøyd med de budene som har kommet. I tillegg vet vi at han er stjernespissen for landslaget sitt. Samtidig venter vi på at dominobrikkene skal starte å falle i euorpeisk fotball utover i januarvinduet.
– Kommer det riktige budet, så selger vi. Det vet spilleren også, presiserer sportssjefen.
(Eurosport / ©NTB)
Så du videointervjuet med Sarpsborg nye trener?

Beskriver egen filosofi: – Det er full fart framover

Eliteserien
Ulykkesfuglen Victor (21) kunne juble – får hardtslående beskjed av Knutsen
I GÅR PÅ 12:11
Eliteserien
Tidligere Premier League-keeper klar for Eliteserie-klubb
25/01/2022 PÅ 14:44