LERKENDAL (Eurosport.no):
Tore Reginiussen har vært en del av Rosenborg siden august 2012, og har vært med på både store oppturer og tunge nedturer siden han kom fra danske OB. Men aldri har han vært med på noe mer spesielt enn de siste månedene med korona og full usikkerhet.
Eliteserien
Solbakken valgte Berisha: Må be ham løpe mindre
8 TIMER SIDEN
– Det har vært litt sånn surrealistisk, noe du aldri hadde sett for deg at du skulle havne i, sier forsvarskjempen til Eurosport.no etter nok en etterlengtet økt med fullkontakt og normal fotballtrening uten begrensninger.
– Det har vært kaotisk, vi har trent litt i smågrupper og litt i større grupper og litt alene. Det har vært merkelig, men vi har egentlig bare prøvd å tilpasse oss situasjonen på best mulig måte og få gode økter uansett om det har vært alene eller i fellesskap, men det har vært kjedelig og det er godt å komme tilbake, fortsetter han.
– Hva har vært verst for din del?
– Det er mange ting som har vært kjedelig. Men det er klart du savner fellesskapet og du savner det å møte gutta og være inne og trene hver dag sammen. Og ikke minst kampene, og seriestarten du hadde sett frem mot, så det er mange sånne ting. Men så er det samtidig sånn at når det ble som det ble, så er det klart at idretten blir en parentes. Og vi kommer tilbake, det tar bare litt lenger tid, så er vi klare igjen.
Akkurat nå er han bare lettet og veldig glad for å kunne trene med resten av gjengen og for å ha en dato å se frem til. Samtidig tør han ikke helt ta det for gitt at det blir kamper fra 16.juni.
– Det var selvfølgelig utrolig deilig, bare det å komme i gang med trening og få en dato for oppstart, og så vet man i en situasjon som denne, så er ting kaotisk og det føles litt som at det er nye meldinger hver dag og mye å sette seg inn i. Vi håper og tror at vi snart er i gang med kamper og, men fremdeles er det litt sånn at vi tar det dag for dag og i hvert fall er glad for å kunne trene normalt.

Utfordrende tid

Også André Hansen har vært med på en hel del i RBK-drakt. Men de siste månedene vil naturlig nok gå inn i minneboka som en uvirkelig tid på Lerkendal.
– Det har vært utfordrende, kjedelig, men - det har vært ispedd noen lysglimt med at vi har fått trent litt. Så det å først få starte opp i treer-grupper ute igjen var som en tidlig bursdagsgave, og så kom en tidlig julegave at man fikk gå over til femmer-grupper, og nå er det alle sammen på en gang. Det har vært utfordrende, men samtidig er det sånn at det er utfordrende for alle. Det er ikke noe forskjell på oss eller de rundt oss.
Keeperen innrømmer at da det begynte å trekke ut i tid, uten noe tegn til at fotballen ville kunne komme i gang igjen, begynte usikkerheten å bre seg for fullt.
– Sånn i starten var alt usikkert, men da var det såpass ferskt at for min egen del var jeg ikke så stressa rundt det. Men akkurat nå rett før man fikk «go» for å begynne å trene igjen, så begynte man å lure «ok, hva skjer fremover»? Men sånn underveis var det mer å ta det dag for dag, og her i Trondheim har det ikke vært så mye godvær, så det har liksom vært greit å sitte inne, sier Hansen og ler.
– De fleste er gjennom i hvert fall en eller to lengre skadeopphold, men sammenlignet med det her – nei, det har vært merkelig hele greia.
Så du denne?

Hellands nye hverdag: «Drive-through» med kokkens anbefaling på Brakka

Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
I GÅR PÅ 20:43
Eliteserien
Vecchia-dobbel da Eggen ble hedret på Lerkendal
26/09/2021 PÅ 19:16