Det var TA.no som først omtalte saken mandag ettermiddag. Overfor Eurosport.no bekrefter Rashani at han skal bruke høsten til å bestemme framtiden videre.
– Jeg vil se om det dukker opp noen andre muligheter. Jeg føler at hvis jeg skal ta steget ut, så må det bli nå snart, med tanke på alderen min, sier han.
Eliteserien
Årets spiller-nominert: - Kanskje vanskelig å komme utenom han i Bodø
6 TIMER SIDEN
– Jeg blir hvert fall ikke noe yngre med årene, så det har litt med det å gjøre også. Den neste kontrakten jeg skriver skal føles veldig riktig for meg, og derfor ønsker jeg å bruke den tiden jeg trenger.
Rashani er klar på at han er veldig glad i klubben han spiller for og håper et eventuelt skifte av beite kan gagne begge parter.
– Jeg håper jo Odd får noe for meg om jeg skulle dra.
I så fall må han selges i det norske overgangsvinduet som åpner 8. september. Kontrakten går ut ved årsskiftet, og går han hele tiden ut, forsvinner han gratis fra Skagerak Arena.

Utelukker ikke Odd

Samtidig understreker han at det på ingen måte handler om mistrivsel i Skien.
– Det er ikke noe drama i det egentlig. Jeg trives jo kjempegodt i Odd, og vi gjør det bra som lag, så jeg har ikke noe hastverk.
– Men jeg må nesten få lov til å vurdere om det skulle dukke opp noe. Det kan godt hende jeg finner ut at det ikke er riktig også, sier Rashani.
27-åringen sier at det foreløpig kun har vært på banen han har hatt hodet.
– Jeg har ikke hatt så mye fokus på det, så jeg vet ikke mye om mulighetene ennå. Jeg er bare glad for at vi spiller god fotball for tiden i Odd. Så får vi se hva som skjer.
– Men vet du om konkrete klubber som har vist interesse?
– Ja, det har jeg nok, men jeg har ikke noe behov for å komme med navn på dem, sier han.

– Tar det til etterretning

Sportssjef i Odd, Tore Andersen, forteller til Eurosport.no at samtalene med Rashani og agenten hans tok plass for noen uker siden. De respekterer ønsket hans om å vurdere framtiden.
– Han har sagt han vil vente. Det er det vi må forholde oss til. Vi ønsker jo å forlenge med han og har gitt han tilbudet som er riktig å gi i en klubb som Odd. Men så er det nå en gang sånn at hvis de ønsker å se andre veier, så kan han gå ut kontrakten, forteller han.
– Elba vil vente og se, og det må vi akseptere. Vi må ta det til etterretning bare.
Se Rashanis mål i nedsablingen av Mjøndalen forrige runde:

Se høydepunktene: Odd leverte festfotball i overlegen seier

Eliteserien
Slik forklarer han drømmesesongen – åpen for utenlandseventyr
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Bekreftet: Klar for Bundesliga-klubb
I GÅR PÅ 16:22