Fotball
Eliteserien

Ønskes tilbake i gamleklubben: – En mann vi gjerne vil ha her

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Moussa Njie

Foto: Scanpix

AvEirik Fure | Christine Skarstein Olsen
18/05/2020 på 16:33 | Oppdatert 18/05/2020 på 16:37

Moussa Njie er klubbløs og er åpen for en retur til Odd. Elba Rashani sier han er en spiller de gjerne vil ha i klubben.

  • Se Eliteserie-sesongen 2020 på Dplay. Sikre deg tilgang her!

SKIEN/OSLO (Eurosport.no):

Eliteserien

Trygg på stopper-situasjonen – vil hjelpe Forren

FOR 15 TIMAR SIDAN

Moussa Njies opphold i Odd fikk en brå slutt da han skadet akillesen i kampen mot Molde i august i fjor. Han ble lånt ut til Odd fra Partizan 1. august og det ble dermed med fire kamper for Skiensklubben. Etter å ha terminert kontrakten med Partizan i vinter er spilleren nå klubbløs og har blant annet uttalt til Telemarksavisa at det er Odd han helst vil spille for.

– Jeg er åpen for det meste, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg aller helst vil tilbake til Odd. Jeg har noe jeg vil fullføre der og Odd passer meg faktisk best. I Odd vet de også alt om skaden min, sa han til avisen forrige måned.

Han sa også til Eurosport i mars at han ikke var frisk før i juni eller juli.

– En interessant spiller

Odds sportssjef, Tore Andersen, mener Njie passet godt inn i klubben den tiden han var der i fjor.

– Det var litt kort tid, men det var en veldig interessant spiller og sånn som vi spiller så er Moussa en veldig interessant spiller for oss. Men vi må samle troppene. Vi har 22 mann i stallen i dag og de 22 ønsker vi å ha med til serien åpner i juni. Og da håper jeg også inderlig vi kan se oss om når vinduene kommer, om det er andre ting. Men først og fremst, 22 mann i stallen og de må vi jobbe godt med for å være godt rustet til seriestart, sier Andersen til Eurosport.no.

Foreløpig er det ikke mulig for spillere å prøvespille for klubber på grunn av koronareglene, men Andersen sier de har holdt kontakten med Njie.

– Nå er det sånn at han får ikke lov til å vise seg på Odd-trening, for vi er i en karantene, så nye spillere kan ikke vise seg frem. Men vi har hatt dialog med Moussa hele veien, han ble skadet her i Odd-drakten og gikk tilbake til Partizan. Vi vet at han har trent seg godt opp og vi får snakkes igjen når den tid eventuelt måtte komme.

– Har noe uoppgjort i Odd

Selv om det kun ble med knappe fire kamper for Njie i fjorårets Eliteserie, har Odds Elba Rashani bare lovord å komme med om 24-åringen.

– Det er en fyr jeg gjerne spiller sammen med. Han er en ekstremt god spiller og en kjempefyr å ha rundt laget. Jeg var superfornøyd da han var her litt i fjor og hjalp oss litt – dessverre bare i et par kamper. Han startet utrolig godt og jeg så veldig frem til det samarbeidet, sier Rashani om Njie.

Odd endte på en fjerdeplass forrige sesong, noe Rashani tror kunne fått et annet utfall hvis Njie var med.

– Jeg tror sesongen kunne sett litt annerledes ut for vår del om han hadde holdt seg skadefri. Det er en mann vi gjerne vil ha i Odd.

Hovedtrener Jan Frode Nornes svarer dette når Eurosport spør om det er aktuelt for dem at Njie får vise seg frem når det blir lov.

– Mitt hovedfokus nå er å jobbe med de spillerne som har kontrakt. Vi har 22 spillere og jeg må sørge for at de er best mulig forberedt til det som kommer til å starte 16. juni og den sesongen som kommer til å bli spesiell. Moussa var maks uheldig her i fjor. Han hadde en kjempeåpning, det er en spiller med x-faktor og han har høy kvalitet. Men han fikk en lei skade, så jeg vet ikke helt hvor i landet han ligger nå, hvor restituert han er eller hvor spilleklar han er. Så jeg tror tiden får vise hva som skjer fremover, sier Nornes.

– Det er ikke fokuset mitt nå. Jeg må tenke på å gjøre en god jobb med de som er her, så får vi se når det nærmer seg om hva vi eventuelt kan gjøre, om det er økonomi og muligheter til å gå eksternt. Men Moussa har noe uoppgjort i Odd og i norsk fotball, legger han til.

Sesongstart er 16. juni hvor Odd tar imot Sandefjord på Skagerak Arena i første kamp.

Fikk du med deg denne?

Her er Eliteserie-klubbene som må få på plass erstattere

00:03:38

Eliteserien

Molde-sjefen om Forren: – En spiller vi er veldig glad i

FOR 17 TIMAR SIDAN
Eliteserien

Molde-spillerne har fått munnkurv i Forren-saken

FOR 17 TIMAR SIDAN
Relatert
FotballEliteserien
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Siste nytt

Fotball

Svendsen-mål og Solbakken-seier i dansk generalprøve

FOR 7 TIMAR SIDAN

Siste videoer

Eliteserien

Molde-sjefen om Forren: – En spiller vi er veldig glad i

00:05:49

Mest populært

Eliteserien

Molde-sjefen om Forren: – En spiller vi er veldig glad i

FOR 17 TIMAR SIDAN