Mandag returnerer Molde-spillerne til Aker Stadion for lagets første fellesøkt i 2021. Det skjer foreløpig uten fjorårets toppscorer, Leke James.
For bare dager før oppkjøringen starter har 28-åringen fortsatt ikke bestemt seg for om han blir i rosenes by eller ikke. Kontrakten med Molde gikk ut ved årsskiftet.
– Jeg kan ikke si at det har vært noe veldig til utvikling. Han er positiv til oss, så er han vel der at han helt sikkert vurderer mulighetene som finnes der ute også, sa Molde-trener Erling Moe til Eurosport tidligere denne uken.
Eliteserien
Se høydepunktene: Tre kanonkuler da Tromsø slo KBK
3 TIMER SIDEN
– Hvordan anser du mulighetene for at han stiller opp?
– Det er jo det jeg ønsker, det må jeg være ærlig på. Så er det helt og holdent opp til Leke å bestemme.
For Molde-sjefen er klar på hva som er målet.
– Vi får se om vi klarer å få viljen vår. Det er ingen tvil om at vi vil ha han med videre. Så får vi se om det lar seg gjøre.
– Har dere begynt å lete etter potensielle erstattere?
– Vi sitter på en veldig god spillertropp. For at vi skal handle mye nytt, må det folk ut. Så mest sannsynlig blir det ikke store forandringer. Da må det isåfall være spillere være veldig gode, sier Moe.
Fredag ble det klart at Eirik Ulland Andersen blir i Molde også i 2021. Haugalendingen har slitt med spilletid og skader siden han kom til klubben før 2019-sesongen, og var sterkt linken til Brann i fjor.
Moe hintet om at det ville skje da han snakket med Eurosport tidligere denne uken.
– Ja, det gjør jeg. Sånn som ståa er nå, gjør jeg det. Jeg vet at fjoråret ble ikke som noen av partene så for seg, og så har vi en dialog gående. Jeg vet at han ønsker å spille mer neste år, men han er Molde-spiller. Så får vi satse på at 2021 blir bedre, sa Moe.
Nå krysser han fingene for at også James, som stod for 13 fulltreffe i fjorårets Eliteserie-sesong, gjør det samme.
Eliteserien
Se høydepunktene: Jerv slo Lillestrøm etter omdiskutert straffespark
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Haugesund slo Aalesund etter enormt sjansesløseri
I GÅR PÅ 16:33