Populære sporter
All sport
Vis alt

Gjør helomvending etter to trøblete sesonger: Fortsetter i Molde

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 16/01/2021 klokken 11:30 GMT+1

Molde-spiller Eirik Ulland Andersen (28) har vært linket til både gamleklubben Haugesund, Brann og Odd. Nå har kantspilleren bestemt seg for å bli i Molde.

Eirik Ulland Andersen

Foto: NTB

Det bekrefter Ulland Andersen selv til Haugesunds Avis.
– Vi hadde en fin samtale denne uken. Klubben ga klart uttrykk for at jeg var i planene deres. Jeg har nå bestemt meg for å bli, og jeg ønsker ikke gi opp Molde-karrieren. Jeg har lyst å få det til her, sier 28-åringen til lokalavisen.
Også Romsdals Budstikke skriver om Ulland Andersens avgjørelse.

To trøblete år

Eurosport har fulgt situasjonen til Ulland Andersen tett gjennom perioden i Molde, og spesielt den trøblete sesongen 2020. Fjoråret bød på en rekke skadeutfordringer, og kantspilleren endte opp med kun syv kamper fra start for moldenserne.
2020 var derimot en forbedring fra året før, der Ulland Andersen kun noterte seg for tre starter i debutsesongen i Møre og Romsdal.
Til Eurosport i desember uttalte Molde-spilleren at han åpnet for å forlate klubben etter to vanskelige år.
– Nei, vi har jo hatt en dialog, jeg og Molde, om at situasjonen slik den er nå den er ikke holdbar. Hvis jeg ikke spiller mer fotball i 2021 enn det jeg har gjort i 2020 er det naturlig at jeg finner meg en plass jeg kan spille fotball, sa Ulland Andersen til Eurosport.

Fornøyd Molde-sjef

Eirik Ulland Andersen var sterkt linket til Brann og Kåre Ingebrigtsen i fjør høst, men noen avtale ble aldri gjennomført mellom partene. Også Odd og Haugesund har vært interessert i angriperen.
Kontrakten til kantspilleren løper ut i 2022, og nå har 28-åringen altså bestemt at han ønsker å fortsette i «Rosenes by».
Molde-direktør Ole Erik Stavrum er godt fornøyd med at det ikke blir noe Ulland Andersen-salg nå.
– Vi hadde et møte med Ulland i uka der han tydelig signaliserte at han er innstilt på å være med oss videre. Han er klar for å kjempe seg inn i laget og få mer spilltid. Det er vi veldig glade for, sier direktøren til Romsdals Budstikke.
Stavrum legger samtidig til at Ulland Andersen nå ser ut til å være hundre prosent klar, og at han etter alle solemerker blir en «kjemperessurs» for Molde i 2021.
Dette sa Eirik Ulland Andersen til Eurosport i desember.
picture

Ulland Andersen: – Høres ut som jeg er ferdig som fotballspiller

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame