På grunn av presset kapasitet i helsevesenet i forbindelse med koronakrisen har myndighetene oppfordret personer med helsefaglig kompetanse om å melde seg frivillig.
En av dem som har fulgt oppfordringen er Brann-trener Lars Arne Nilsen. Han har jobbet på sykehus tidligere - og er nå forberedt på å gjøre en innsats dersom det skulle bli nødvendig.
Eliteserien
Molde-treneren takket nei til utenlandsk klubb
21 TIMER SIDEN
– Jeg har meldt meg som frivillig om de skulle få behov for meg. Jeg er jo gammel sykepleier og selv om jeg er rusten er jeg disponibel om det trengs. Men da tror jeg det skal være skikkelig krise før de henter inn meg igjen, sier Nilsen til Eurosport.
– Når jobbet du sist som sykepleier?
– Det er veldig, veldig mange år siden. Men det er klart at hvis det blir mye karantene og sykdom på helsepersonell så kan jeg steppe inn. Jeg har ikke noe å gjøre akkurat nå og hvis det blir virkelig krise så har de i alle fall navnet mitt. Jeg har jo en erfaring fra gammelt av og kan sikkert brukes hvis det virkelig kniper.
Som alle andre fotballspillere i Norge akkurat nå trener Brann-spillerne individuelt og følger sine egne treningsopplegg. Nilsen forbereder seg på oppstart av fellestreninger igjen i slutten av måneden, men er forberedt på at det kan ta lenger tid.
– Det er unntakstilstand nå, vi følger rådene fra helsemyndighetene og så må vi bare ta ting som det kommer.
Sett denne?

INDRE BANE I KARANTENE: Hvor stor er krisen for norsk toppfotball?

Eliteserien
Skadet Glimt-spiller: – Vet ikke hvor lenge jeg er ute
I GÅR PÅ 08:19
Eliteserien
Toppklubbene vil ha VAR i norsk fotball – innføres trolig i 2023
I GÅR PÅ 15:09