Populære sporter
All sport
Vis alt

Låneavtalen løper ut tirsdag: Odd ser ut til å miste nøkkelspiller

Carl Henning Biørnstad

Publisert 16/08/2021 klokken 11:00 GMT+2

Sander Svendsen har vært en viktig brikke for Jan Frode Nornes og Odd denne sesongen. Senest i helgens kamp mot Haugesund noterte kantspilleren seg på scoringslisten, men det kan også ha vært Svendsens siste kamp for skiensklubben i 2021.

Sander Svendsen.

Foto: NTB

  • Se Rosenborg - Odd søndag fra klokken 20:00 på Eurosport Norge og discovery+
Sander Svendsen har startet 14 av 15 Eliteserie-kamper for Odd denne sesongen, og har med sine to mål og to målgivende stått fram som en av Nornes' aller viktigste brikker.
Nå kan det derimot se ut som at Odd må klare seg uten moldenseren resten av sesongen. Den 24 år gamle kantspilleren er på et korttidsutlån (fra 29. april 2021) fra danske Odense, der avtalen løper ut tirsdag.

Har ønsket å forlenge

Til Discovery bekrefter sportslig leder i Odd Tore Andersen at Sander Svendsen mest sannsynlig har spilt sin siste kamp for Odd i 2021.
– Sander trives godt i Odd, og føler at han lykkes her, men Odense vil ha han tilbake, så sånn er det bare, sier Andersen.
Odd-lederen legger ikke skjul på at klubben har ønsket å beholde den tidligere Molde- og Brann-spilleren.
– Vi har vært åpne om både en forlengelse og å starte en dialog om å la han fortsette her, men per nå reiser han tilbake til Danmark på tirsdag.
(Saken fortsetter under videoen).
picture

Se høydepunktene fra målfesten mellom Odd og Haugesund

Ikke bestilt danmarksbillett

Til Telemarksavisa søndag kveld, i etterkant av Odds sterke 4-2-seier over Haugesund, fortalte Sander Svendsen at også han hadde håpet på en forlengelse.
– Per dags dato har jeg ingen ny info, og jeg vet ikke hva som skjer. Jeg trives veldig godt i Odd og det er kult å spille fotball her. Jeg har vært åpen ovenfor alle og sagt at jeg ønsker å være her, men det er andre parter inne i bildet. Odense skal si sitt, sa Svendsen til avisen, og fortalte samtidig at han ikke hadde bestilt noe billett tilbake til Danmark.
Jan Frode Nornes klamrer seg derimot til et ørlite håp om å beholde nøkkelspilleren ut sesongen.
– Odense har kalt ham tilbake, men vi har ikke gitt opp ham på noen som helst måte. Vi ønsker å ha ham her, sa han til TA søndag.
Om Sander Svendsen skulle ryke for Odd midtveis i sesongen, er det liten tvil om at skiensklubben må ut på venstrekant-jakt.
– Vi jobber med spillerlogistikk hele tiden, så det er en kontinuerlig prosess, fastlår Tore Andersen overfor Discovery.
Sett denne?
picture

Preget Johannesen etter kampslutt: – Det gir håp

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame