Populære sporter
All sport
Vis alt

Kjønø med sin første signering: Henter dansk «karakterspiller»

Carl Henning Biørnstad

Oppdatert 27/07/2021 klokken 18:20 GMT+2

Den danske forsvarsspilleren Kasper Pedersen er enig med Stabæk om en avtale, og 28-åringen blir med det Eirik Kjønøs første signering som hovedtrener i bærumsklubben.

Eirik Kjønø

Foto: NTB

Den tidligere Aalborg- og Esbjerg-spilleren Kasper Pedersen har signert en 2.5-års avtale med Stabæk. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider tirsdag ettermiddag.
Stopperen står med 119 kamper for Aalborg, der han blant annet har spilt under tidligere sportssjef i Stabæk Inge André Olsen – som nå er sjef i den danske Superliga-klubben. Olsen beskriver dansken som en «karakterspiller».
– Kasper er et fantastisk godt menneske. Han jobber hardt hver dag og er en «karakterspiller» som setter krav til spillerne rundt seg. Med Kasper får Stabæk inn en høyst profesjonell type og en solid forsvarsspiller, sier Stabæks tidligere sportssjef til gamleklubben.
En annen spiller som ser ut til å bli klar for Stabæk innen kort tid er midtbanemannen Martin Høyland. Etter det Discovery erfarer signerer Grorud-spilleren for Stabæk. Les mer om saken her.
Nåværende sportssjef i Stabæk Torgeir Bjarmann er godt fornøyd med å ha fått på plass Pedersen.
– Med Kasper Pedersen får vi en erfaren midtstopper med stor duellkraft. Han spiller med hjertet utenpå drakta, uttaler han til klubben.
Kasper Pedersen blir den fjerde «rene» stopperen i Stabæk, om man ikke teller med allsidige Mats Solheim. Simen Wangberg, kaptein Yaw Amankwah og Nicolas Pignatel Jenssen er de andre stopperne i bærumsklubben.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame