Den tidligere Aalborg- og Esbjerg-spilleren Kasper Pedersen har signert en 2.5-års avtale med Stabæk. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider tirsdag ettermiddag.
Stopperen står med 119 kamper for Aalborg, der han blant annet har spilt under tidligere sportssjef i Stabæk Inge André Olsen – som nå er sjef i den danske Superliga-klubben. Olsen beskriver dansken som en «karakterspiller».
Eliteserien
Det islandske «godstoget» på plass i Trondheim – bekrefter medisinsk test
EN DAG SIDEN
– Kasper er et fantastisk godt menneske. Han jobber hardt hver dag og er en «karakterspiller» som setter krav til spillerne rundt seg. Med Kasper får Stabæk inn en høyst profesjonell type og en solid forsvarsspiller, sier Stabæks tidligere sportssjef til gamleklubben.
En annen spiller som ser ut til å bli klar for Stabæk innen kort tid er midtbanemannen Martin Høyland. Etter det Discovery erfarer signerer Grorud-spilleren for Stabæk. Les mer om saken her.
Nåværende sportssjef i Stabæk Torgeir Bjarmann er godt fornøyd med å ha fått på plass Pedersen.
– Med Kasper Pedersen får vi en erfaren midtstopper med stor duellkraft. Han spiller med hjertet utenpå drakta, uttaler han til klubben.
Kasper Pedersen blir den fjerde «rene» stopperen i Stabæk, om man ikke teller med allsidige Mats Solheim. Simen Wangberg, kaptein Yaw Amankwah og Nicolas Pignatel Jenssen er de andre stopperne i bærumsklubben.
Eliteserien
Se høydepunktene fra målkalaset
02/10/2022 KLOKKEN 20:33
Eliteserien
Odd med uavgjort borte mot Haugesund – dette skjedde i kampen
02/10/2022 KLOKKEN 17:41