Populære sporter
All sport
Vis alt

Høyland signerer for Eliteserie-klubb

Oppdatert 27/07/2021 klokken 21:09 GMT+2

Martin Høyland (25) har vært ønsket av flere Eliteserie-klubber det siste året, nå har midtbanespilleren bestemt seg.

Martin Høyland

Foto: NTB

Martin Høyland har imponert stort for Grorud etter opprykket til OBOS-ligaen. Midtbanespilleren var en ettertraktet mann i vinterens overgangsvindu, og Tromsø var blant klubbene som hadde inne bud på spilleren.
Tidligere i sommer bekreftet sportslig leder i Tromsø Lars Petter Andreassen at Tromsø fortsatt var interessert i midtbanespilleren, men etter det Discovery erfarer taper Tromsø kampen om sørlendingen som blir Stabæk-spiller innen kort tid.
Det var Dagbladet som omtalte saken først.
Etter at Eirik Kjønø fikk hovedtrenerjobben i Stabæk i starten av juli, var den tidligere Grorud-treneren klar på at Høyland var en mann som ville passet godt inn i Stabæk.
– Martin er en spiller jeg liker veldig godt. Han har noen kvaliteter vi har savnet litt, fortalte Kjønø til Discovery den gang.
Høyland selv var klar på at han ønsket å ta steget til Eliteserien, og var ikke fremmed for å på ny spille under sin gamle sjef.
– Vi kjenner hverandre godt, og har en god relasjon. Det å spille under Eirik igjen vil alltid være interessant, sa Høyland til Discovery.
Nå får midtbanespilleren med en fortid i Vindbjart og Vigør etter alt å dømme innfridd nettopp det. Å spille i Eliteserien under sin gamle sjef.
Sportslig leder i Stabæk, Torgeir Bjarmann har besvart Discoverys henvendelser. Spillerens agent, Krister Gundersen ville ikke kommentere opplysningene.
Til Discovery sier hovedtrener Eirik Kjønø følgende på spørsmål om han snart gjenforenes med sin tidligere Grorud-elev.
– Det svirrer noen rykter, merker jeg. Jeg blir ikke overrasket om det skjer noe snart, ler han.
picture

Ga streng beskjed: – Vi er for gode for det

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame