Populære sporter
All sport
Vis alt

Kan bli Cercle Brügge-spiller innen kort tid: – Blir iallfall i Bodø ut måneden

Carl Henning Biørnstad

Publisert 20/07/2020 klokken 16:44 GMT+2

Jens Petter Hauges tid i Glimt kan snart være over. Med hyppig kontakt med Cercle Brügge-trener Paul Clement, utelukker ikke kantspilleren nå at han drar like etter månedsskiftet.

Jens Petter Hauge

Foto: Scanpix

Søndagens toppkamp mot Molde på Aspmyra, samt bortekampen mot Stabæk på Nadderud om drøye ti dager, kan potensielt være Jens Petter Hauges siste kamper for Glimt.
Det skriver Avisa Nordland mandag.
– Det er et tøft valg som skal tas, men det er kun positivt. Det er ingen av valgene jeg kan ta som er feil, men jeg blir iallfall i Bodø ut måneden, sier Hauge til avisen.

– Flere klubber har vært interessert

11. juni kom den endelige bekreftelsen på at papirene om en overgang til den belgiske klubben Cercle Brügge var signert. Overgangssummen skal ligge på om lag ti millioner kroner.
Avtalen med belgierne ble gjort før den imponerende Eliteserie-starten for Bodø/Glimt, men det er liten tvil om at Hauge har blitt en enda hetere potet siden midten av juni. Ifølge 20-åringen selv har det vært flere klubber som har vist interesse.
– Jeg har hørt at det er flere klubber som har vært interessert. Det har vært fra andre land og ligaer enn Belgia. Også større klubber. Men man skal ikke undervurdere Cercle Brügge heller. Jeg har stor tro på dem, og de har noe spennende på gang, sier Hauge til AN.

Trenerprofil

Cercle Brügge lå som nummer 14 (av 16 lag) i Jupiler Pro Leage like før koronasituasjonen inntraff og ligaen ble avlyst. Allerede 8. august starter sesongen opp igjen i Belgia – om alt går etter planen – og det er derfor naturlig at belgierne ønsker å få de fleste brikkene på plass før den tid, inkludert Jens Petter Hauge.
Så seint som i 2012/2013-sesongen ble nåværende Odd-spiss Mushaga Bakenga toppscorer i Cercle Brügge. Nå ledes laget av engelskmannen Paul Clement, som tidligere har vært i trenerteamet til Chelsea, PSG, Real Madrid, Bayern Munchen, i tillegg til å ha vært hovedtrener i Derby County, Swansea og Reading.
Til Avisa Nordland er Jens Petter Hauge tydelig på at han har hyppig kontakt med Clement, og erkjenner at han har fått et veldig god inntrykk av både treneren og klubben.
Sett denne?
picture

Utroper ligaens største talenter: – Eliteseriens beste keeper

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame