Søndagens toppkamp mot Molde på Aspmyra, samt bortekampen mot Stabæk på Nadderud om drøye ti dager, kan potensielt være Jens Petter Hauges siste kamper for Glimt.
Det skriver Avisa Nordland mandag.
Eliteserien
– Tre poeng? Det høres ut som at vi er 100 poeng bak når dere prater
2 MINUTTER SIDEN
– Det er et tøft valg som skal tas, men det er kun positivt. Det er ingen av valgene jeg kan ta som er feil, men jeg blir iallfall i Bodø ut måneden, sier Hauge til avisen.

– Flere klubber har vært interessert

11. juni kom den endelige bekreftelsen på at papirene om en overgang til den belgiske klubben Cercle Brügge var signert. Overgangssummen skal ligge på om lag ti millioner kroner.
Avtalen med belgierne ble gjort før den imponerende Eliteserie-starten for Bodø/Glimt, men det er liten tvil om at Hauge har blitt en enda hetere potet siden midten av juni. Ifølge 20-åringen selv har det vært flere klubber som har vist interesse.
– Jeg har hørt at det er flere klubber som har vært interessert. Det har vært fra andre land og ligaer enn Belgia. Også større klubber. Men man skal ikke undervurdere Cercle Brügge heller. Jeg har stor tro på dem, og de har noe spennende på gang, sier Hauge til AN.

Trenerprofil

Cercle Brügge lå som nummer 14 (av 16 lag) i Jupiler Pro Leage like før koronasituasjonen inntraff og ligaen ble avlyst. Allerede 8. august starter sesongen opp igjen i Belgia – om alt går etter planen – og det er derfor naturlig at belgierne ønsker å få de fleste brikkene på plass før den tid, inkludert Jens Petter Hauge.
Så seint som i 2012/2013-sesongen ble nåværende Odd-spiss Mushaga Bakenga toppscorer i Cercle Brügge. Nå ledes laget av engelskmannen Paul Clement, som tidligere har vært i trenerteamet til Chelsea, PSG, Real Madrid, Bayern Munchen, i tillegg til å ha vært hovedtrener i Derby County, Swansea og Reading.
Til Avisa Nordland er Jens Petter Hauge tydelig på at han har hyppig kontakt med Clement, og erkjenner at han har fått et veldig god inntrykk av både treneren og klubben.
Sett denne?

Utroper ligaens største talenter: – Eliteseriens beste keeper

Eliteserien
Kunstscoring sørget for ny spenning i gullkampen – Brann stadig på jumboplass
31 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
Eikrem viste klasse – leverte perlescoring
EN TIME SIDEN