BERGEN/OSLO:
Kåre Ingebrigtsens karriere som Brann-trener har ikke startet helt som han hadde sett for seg. Etter at Ingebrigtsen begynte å trene laget, er det kun blitt én eneste seier.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Den kom i tillegg helt tilbake i august.
– Det har vært litt tyngre enn det en hadde håpet på, men det har med… Vi har spilt en del bra fotball og fått dårlig betalt, sier Ingebrigtsen til Eurosport.no.

Misfornøyd foran mål

Brann har scoret syv mål på like mange kamper etter at den tidligere RBK-treneren tok over. Ett mål i snitt per kamp har imidlertid bare gitt fem poeng så langt.
– For å få betalt må du også score mål. Der har ikke vi vært dyktige nok. Det er noe vi jobber med, og vi håper vi skal nærme oss noe nå, sier Ingebrigtsen.
På lørdag spiller Brann borte mot Mjøndalen. Da håper Ingebrigtsen å se bedring foran mål.
– Alle kamper i Eliteserien er tøffe. Vi skal forberede oss godt og gjøre mye av hva vi har gjort i de siste kampene, så skal vi være enda dyktigere foran motstanderens mål.
– Vi håper vi er mer effektive og råere på den siste tredjedelen, legger han til.

Kan få hjelp av ny angriper

En spiller som kan hjelpe med det er Sander Svendsen. OB-spillerens låneavtale med Brann var så tett på deadline før overgangsvinduets slutt at den måtte godkjennes i etterkant.
– Han har ligget på koronalading i fem dager, så han er klar til å bidra. Vi må bruke litt tid på å se hvor mye han kan bidra. Der har vi fått inn en som kanskje kan hjepe oss med å score litt flere mål, sier Ingebrigtsen.
Flere mål vil kunne bety at laget kommer seg opp fra den skuffende tiendeplassen det ligger på.
– Vi ser ikke så mye på tabellen. Om man ser på våre prestasjoner, så handler det om å få i gang effektiviteten, så er det ikke så mange poeng opp heller. Vi har kontroll på tabellen, men vi skal ha fokus på oss selv og det vi kan gjøre noe med - og det er våre egne prestasjoner.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22